Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Parádna osviežujúca komédia, žiadna nuda, až na pár, ale vážne len pár nevydarených miest som sa bavila nepretržite. Konečne po dlhom čase, komédia, ktorá nie je plná nechutností a trápností, súhlasím aj s vašimi argumentmi, ale po extrémne nudnom dni ma tento filmík perfektne zabavil, tak nemôžem dať inak som si istá, že v mojom odlišnom hodnotení má veľmi veľký zásluh aj jazyk, v ktorom som to pozerala. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Jde o americkou předělávku snad všech francouzských Taxi, ale po naprosto trapné Taxi 3 je tohle americké remake daleko příjemnější a musím přiznat, že ústřední dvojice je pro mě velkým a milým překvapením. Funguje jim to skvěle, mají dobré hlášky a dokáží diváka pobavit. Řemeslně to není zlé, jen zamrzí veškeré záběry z auta, které jsou naprosto technicky nedokonalé. Modelky jako záporačky není tak zlý počin, jen hodně připomínají Charlieho andílci. Jde tedy o slušnou a zábavnou komedii, na které mi jen strašně vadila úvodní scéna s kolem, která je přímo vykradená z Taxi 3. Ale co už asi tak měl Besson vymyslet na tohle provařené téma? ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Když se v Evropě natočí nějaká paráda (Taxi, REC, Nedotknutelní), tak si scénář do parády vezmou zasraní Američani a totálně ho domrdají. A nejen ten scénář. V tomhle filmu bylo špatně vlastně úplně všechno. Tu jednu půlhvězdičku dávám jenom za to, že jsem si u toho připomínal originál a usmíval se tomu, co Francouzi natočili dobře. 10% ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 1* za nádhernou G. Bündchen a její "girls-gang", ale to bych fakt přehnal.... Co k tomu říct? Jednoduše. Ubohost nejvyššího kalibru. Amíci si asi už neumějí psát scénáře, že prostě a jednoduše kopírují filmy jiných zemí. Trapné. Už je to dýl, co jsem přemýšlel, kterého herce - herečku nejvíc nesnáším... A shodou okolností mi vyšla právě Q. Latifah. Její Poslední prázdniny ještě nebyl takový provar, ale tohle už překročilo veškeré meze. Sračka. Nevtipné, arogantní, trapné, hnusné, ubohé. Tupost.... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama