Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný remake. Tak tohle mělo do původní francouzské verze hodně daleko. Nevím, jak vůbec mohlo nějaké Amíky napadnout předělávat francouzský film starý několik let. To logicky muselo být odsouzeno k nezdaru. Aby se ten remake povedl, musel by být hodně kvalitní scénář a dokonalé herecké obsazení. Ale to se bohužel nestalo. Queen Latifah absolutně nedosahuje charizmatu Samyho Naceriho z původní verze z roku 1998. Nevím, koho napadlo obsadit do hlavní role právě tuto herečku, ale rozhodně to nebyl dobrý tah. A její spoluhráč v podání Jimmyho Fallona, na toho je škoda plýtvat slovy. Prostě obsazení naprosto šílené a dá se říci, že právě nevhodné obsazení jednotlivých rolí může z větší části za to, že snímek mne příliš nenadchnul. Trochu to zachranuje děj, protože se tam aspoň trochu něco děje. Dá se dokonce říci, že jsem se během sledování filmu skoro ani chvilku nenudil. Ale ani průměrný děj nemůže vyvážit fakt, že nedokážu pochopit znehodnocení skvělého francouzského filmu takovými velice podprůměrnými hereckými výkony. Takže je to za dvě hvězdičky. ()

chlebos odpad!

všechny recenze uživatele

A ja myslel ze to francouske je fakt spatny ale tohle je fakt peklo. uz jenom ten namet. celou dobu jsem si rikal. Auta v USA to je preci San Francisco a hlavni roli mohla hrat nejaka pekna kocicka ktera by byla nezadana a tak mohla vzniknout pohodova letni akcni komedie a rezirovat to mel kazdopadne nekdo sikovnejsi.. ()

Reklama

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že si francouzské Taxi už zas až tolik nepamatuji (stejně jako jeho pokračování, protože jsem to viděl jednou a už kdysi dávno/ což musím co nejrychleji napravit), ale tohle americké bylo teda kýč. Nejen že mi byla hlavní hrdinka strašně nesympatická, ale celkově ten příběh nepobral moc originality a už vůbec ne vtipnosti. Jediné na co se dalo dívat, byla kočička Gisele Bündchen… ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl úplně náhodou. Myslel jsem si totiž, že to je původní francouzská verze. Avšak hned v první minutě filmu jsem se ušklíbl nad tím, co že to vlastně sleduju. On ještě někdo natočil film o nadupaném taxiku? A on se někdo nechal setsakramensky inspirovat původním filmem Taxi? No tak to se teda moc nevyznamenali. Jen přidali jiné herce a jinak je to to samé v bledě modrém. Ikdyž je fakt, že koukatelné to je a pár vtipných a povedených scén by se tam taky našlo. Ale pořád je to jen kopie původního francouzského filmu. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)
  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)

Reklama

Reklama