Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Lepší než jsem čekal, ale i tak to byla strašná kravina. Většina scén byla trapná, nudná nebo špatně okopírovaná. Povedené scény by se daly spočítat na prstech jedné ruky, ale překvapilo mě, že se tam vůbec objevily. Tim Story okopíroval zápletku, spoustou detailů i nesmyslnou scénu s rozestavěným mostem, kde je mimo záběr rampa. Jen trošku proházel pohlaví herců a tak tu po městě jezdí pár šílenejch ženskejch. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto "úžasného" remaku jsem váhal mezi jednou hvězdičkou a odpadem... Jsem totiž obrovsky zaujatý vůči předělávkám Evropských filmů "po Americku", obzvlášť těch co znám a mám rád. Se vším respektem k Queen Latifah - do role zoufale nesedí. Jimmy Fallon není ve filmu roztomilý moula, ale zoufalé nesympatické vemeno. Vážně tregedie která si nezaslouží jedinou hvězdičku... ()

Reklama

ninho 

všechny recenze uživatele

Kdybych dřív neviděl originál, možná bych přidal 3*. Zatímco u původního filmu jsem se příjemně pobavil, tak tady jsem se jenom párkrát uchechtl. Hlavně se mi tolik nelíbila ústřední dvojice(až na pár světlých momentů), na které vlastně celý film stojí. Příjemným zpestřením u tohoto filmu jsou ale určitě bankovní lupičky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Neznat Taxi taxi, tak je to průměrný zlodějský film, kde jsou hezký holky, rychlý auta a honičky s nimi a není to nuda. Ale v porovnání s originálem je to skoro kopie. Nemůžu to ani nazvat parodií, prostě vzali původní scénář, místo chlapa řidiče posadili do taxiku černošku (Queen Latifah) a všechny scény nechaly tak, jak byly. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)
  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama