Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (472)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenápadná bomba jejíž účinek se zvyšuje s přibývajícími životními zkušenostmi diváka... skvělý film, se skvěle napsanými dialogy, skvěle "životnými" scénami a skvělými hereckými výkony Keatonové, Nicholsona a Peetové. Po dlouhé době film, který byl opravdovou lahůdkou ve všech směrech (jen ten konec pod titulky si mohli odpustit.) ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že ve stáří nepřijdete ani o smysl pro humor ani o romantickou duši. Jack Nicholson už asi umře jako prototyp vrtošivého staříka a Diane Keaton zase jako emancipovaná žena, ale to bylo to nejmenší, co by mohlo vadit. Ladí jim to nádherně. O to víc potěší, že právě tenhle film má v sobě mnohem víc svěžesti, než celá kupa jeho vytrendovaných a pubertálních kolegů. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Zimmer: 1. La Vie En Rose - Louis Armstrong [3:25] ,2. I've Got A Crush On You - Steve Tyrell [2:33] ,3. I Only Have Eyes For You - The Flamingos [3:21] ,4. Summer Samba (So Nice) - Astrud Gilberto [2:39] ,5. Fibre De Verre - Paris Combo [1:53] ,6. Samba De Mon Coeur Que Bat - Coralie Clement [3:55] ,7. Que Reste - T'il De Nos Amour - Charles Trenet [3:13] ,8. Assedic - Les Escrocs [4:24] ,9. Je Cherche Un Homme - Eartha Kitt [2:51] ,10. C'est Si Bon - Eartha Kitt [3:00] ,11. Brazil - Django Reinhardt [2:49] ,12. Sweet Lorraine - Stephane Grappelli [3:08] ,13. Love Makes The World Go Round - Deon Jackson [2:29] ,14. La Vie En Rose - Jack Nicholson [2:56], ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ach jo, proč nemohl celý film vypadat jako první půl hodina, kdy jsem scénu co scénu padala pod stůl v záchvatu nezadržitelného smíchu? Problém tohoto dobře zahraného snímku tkví v tom, že se postavy snadno okoukají a jejich uštěpačné, ale díky bohu inteligentní poznámky (na kterých to vlastně všechno stojí) rychle ztrácejí původní kouzlo. A film se začíná vléct... Je tu však ještě horší věc. Zprvu sympatická a soběstačná Diane Keaton se postupem času mění v tuctovou ženu, která neví, koho dřív, a když to konečně zjistí, ublíží tomu druhému. Ano, narážím na závěr, který se mi vůbec, ale vůbec nelíbil. Proč musel nakonec ostrouhat JEDINÝ člověk, který si to ničím nezasloužil?!?:-(( No, a sexuální scéna je také spíše trapná než vtipná... Tři a víc ani náhodou.:-( ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pomerne dlho som veril, že nebudem mať problém s priemerným hodnotením, pretože film ma iba sklamal bez toho, aby ma rozčúlil. Ale s pribúdajúcim časom ma táto romantická komédia bez romantiky, vtipu a poriadneho scenára stále viac iritovala. Dokonca ma sklamali aj herecké výkony oboch hlavných predstaviteľov, ktorí predvádzali svoj štandardný repertoár, ktorý často pôsobil rušivo. Márne rozmýšľam nad tým, čo ma na filme zaujalo. Asi nič. Veď čo by som aj chcel vidieť na nejakom rodinnom TV kanáli počas nedeľného popoludnia? ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 80 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • První (i když krátká) čelní nahota Diane Keaton (Erica Barry) před kamerou. (Kulmon)
  • Studio 20th Century Fox film odmítlo s tím, že hlavní dvojice je příliš stará. (jezurka42)

Reklama

Reklama