Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Sawy 

všechny recenze uživatele

Nechápu,co proti tomuhle filmu všichni máte.Vždyť je to skoro stejně dobrý jako jednička.Jasně,už to není tak originální,scénář je dost podprůměrný a děj tak prakticky neexistuje.Ale co je na tom,když je to tak skvělá zábava!A to je u filmů nejdůležitější.Will Smith a Tommy Lee Jones jsou skvělá dvojka,parádně je doplnilo boží psisko Frank,skvělí červouni dostali víc prostoru a Rosario Dawson je krásná.Naprostá většina hlášek mě pobavila a můžu se na to kouknout i víckrát.Jo a začátek s Jeffem je fakt úlet.75 % ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Už jsem to tu psal asi i vícekrát. Každá dvojka je většinou výluh z úspěšné jedničky. Nejinak je tomu tady. Hlavní kostra příběhu je dána, hrdiny divák zná z předchozího filmu a tak se zápletka opět točí jen okolo Emzáků chtějících zničit Zemi. A pak i o těch, kteří tu jsou třeba v podobě vaší listonošky, prodejce kebabu, nebu dokonce souseda. Někteří mohou být i bývalí agenti MIB.  Mluvící pes se líbil omladině, ale jinak slabota. I efekty mi zde přišly okatější a odfláklejší než u jedničky. Krájím tedy laserem na tři kousky červouna. * * * ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lacinou a prvoplánovou komedii Eddieho Murphyho. Přitom ale nejvtipnější moment z celého filmu byla písnička o tamponech v rámci druhého reklamního bloku. Někdo zřejmě usoudil, že se sveze po vlně úspěchu prvního dílu, a jako bonusem to ještě přišperkoval pro větší grády. Pokud jsem jedničku nazval hovadinou největšího kalibru, kterou omlouvá jen zašlý rok vzniku (a to mě prosím pěkně bavila), pak tedy vážně nevím, co mám napsat o dvojce. Asi jen to, že jsem si kvůli ní ani neohříval sekanou k večeři, abych nepropásl začátek. Ukázalo se to jako velice prozíravý tah, protože nastavit mikrovlnku na pět minut, přišel bych skoro o polovičku filmu. I ta studená flákota byla ovšem nakonec žhavější, než všechna zábava, akce a rádoby sexy Lara dohromady. No nic, jdu se mrknout po neuralizéru... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Imho úžasně zábavná taškařice, která by klidně snesla o půl hodiny delší stopáž. Co do humoru mnohem vyrovnanější než první díl, u kterého mi až nepříjemně často tvrdnul úsměv na tváři. P.S.: Po letech musím zvednout hodnocení na plný počet. Muži v černém 2 jsou brilantně pointovaní, plní vizuálních nápadů a skrz na skrz prolezlí parádním 80's feelingem. Věk jim na zábavnosti nijak neubírá a naopak se pomaličku stávají nadčasovou trvalkou. Hi... Kevin? It's funny, you don't look like.. Kevin.. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Svérázní elegáni v černém Smith & Jones se vrací. A jsou o něco nápaditější než ve svojí první misi. Tvůrci jakoby se poučili z chyb prvního dílu a tak k dvojce Smith a Jones nasadili těžký kalibr v podobě sexbomby Lary Flynn Boyle. Tohle jim opravdu vyšlo a scény s ní nemají chybu. Invence se dostavuje i ve scénáři a triky vypadají lépe než v jedničce, ale stále mám potíže si tenhle film pořádně užít. Pořád je to takové strojově chladné a zábavné tak napůl. Film, který se dá jednou vidět a pak zase až za delší dobu, ale má řadu povedených momentů a hlavně Laru Flynn Boyle. A to není zrovna málo. 60% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Natáčelo se od 11. června do 23. září 2001 v Kalifornii a New Yorku. (Varan)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama