Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Baldachýn 

všechny recenze uživatele

Neoriginalita Mužů v černém 2 je v komediálním žánru až trapná. Není v nich jediný nový gag, ať už slovní, nebo obrazový. Ani žádná zajímavá nová postava. I buldok Frank, jehož coververze písně "Já půjdu dál" bude nejspíš to, co vám po filmu nejvíc utkví v hlavě, je náš starý známý. A největší inovace - kratičké vystoupení Michaela Jacksona - by si rozhodně zasloužila nominaci na "trapný vtip roku". (Reflex) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Skoro všichni zaměstnanci pošt jsou mimozemšťani." Já to tušil, hlavně ten obrýlený babochlap za přepážkou to už nějakou dobu ani moc neskrývá, takže jim jdu hned zkontrolovat povolení k pobytu na Zemi. Vezmu si na to s sebou agenta Franka, který hraje, že je pes, ale mimozemské nelegály umí kousat s velkou grácií. Vzal bych si i agenta J a poštmistra K, ale ti musí zase řešit nějakou intergalaktickou katastrofu v pohřebáckém sídle MiB. Mě při tomto řešení pobavily fórky s červem v metru, třídičkou pošty, neuralizováním parťáků i nafukovacím řidičem auta, takže moje jediná výhrada směřuje k tomu, že 88 minut - titulky = dost málo času na zábavu. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce opravdu velké zklamání. Vytratilo se kouzlo, vytratil se vtip, zůstala jen nepříliš nápaditá a občas zcela bezradná imitace, naplněná trapností, kterou ani pošťák Tommy Lee nezachrání. Nejsmutnější je, že z celého filmu je nejvtipnější úvodní televizní epizoda stařičkého laciného seriálu. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamaní. Snímek nemá téměř žádnou vnější kostru a na jeden povedený gag čekáte vzhledem k stopáži neúměrně dlouho. Sonnenfielda bych přímo neobviňoval - může za to stupidní scénář a pár vedlejších postav (Rosario Dawson je totálně nevýrazná). Spousta hloupostí rovněž dokazuje, že inteligence prvního dílu byla asi jen statistická odchylka. Po všech stránkách kalkul a zbytečná snaha jinak kvalitních herců. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar prvního dílu, který postrádá jakýkoliv novátorský přístup k věci. Jo, pár nápadů v podobě nových EMzích postaviček se tu najde, ale to je asi tak všechno ke kladům. Příběh plitký, a co je nejhorší, neměl jsem se čemu zasmát! Což je u komedie docela zásadní problém. Ani nemůžu určit, jaké sortě lidí jsou MiB určení, celé je to takové neslané nemastné. 35% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama