Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele milwaukee k tomuto seriálu (6)

Eliška a Damián (2023) odpad!

Po shlédnutí této hyper super mega gruppen sračky se cítím být tak trochu Nostradámem. Vím totiž naprosto přesně, kdy nastane konec světa. Až Prima začne točit druhou sérií tohoto .... ani nevím jak to nazvat, protože žádný výraz se mi nezdá být přijatelný, aby vystihl "kvalitu" serialu (jehož jméno nelze vyslovit) 🤮 ()

Epizoda 1 (2023) (E01) odpad!

Ukázky naznačovaly, že se bude jednat o total shit. První díl to jen a pouze potvrdil. Dál už sledovat nebudu, právě jsem dokončil blijádu. A ještě se omluvím Jaromíru Soukupovi, jehož jsem pasoval na dobyvatele dna televizní zábavy. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) odpad!

Už jen z principu za odpad. Stačí dementní ukázky, které Prima sere kde může. A pustit si další díl, tak to bych musel bejt těžce sjetej. ()

Epizoda 6 (2023) (E06) odpad!

Už jen tak lehce, v rámci sebetrýzně, si pustím tu nafouknutou hubu Emy, které se snaží si hrát na herečku. Bohužel tuhle profesi nikdy nezvládne. Ale sledovat slona v porcelánu může být i zábava ()

Epizoda 7 (2023) (E07) odpad!

Litvák, Hornová, Holý, Suchý. Tentokrát jsem si kromě sedmého dílu prolustroval i slavné scénáristy tohoto veleshit seriálu. No a v jejich výtvorech je to samá odpadová barva, takže ani tento "skvost" nemohl dopadnout jinak. Prima fakt najímá opravdové mistry svého řemesla :-) Jen houšť a větší kapky. ()

Epizoda 8 (2023) (E08) odpad!

FeriusParfax řekla vše naprosto přesně. Víc netřeba dodávat. ()

Reklama

Reklama