Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vašek se ve velkém podniku v Roztokách osvědčuje jako dobrý organizátor a energický šéf. Ředitel Hajný pátrá po příčinách, proč jejich stroje, vyvážené do NDR i jiných zemí, měly vážné nedostatky a byly reklamovány. Žádá o posudky nejlepší odborníky a Vašek se obrací i na Zbyňka. Náhodně se při tom setkává i se Sašenou a oba si uvědomují, jak si celou dobu chyběli. Jano odlétá na svou první služební cestu do ciziny. Vašek Pešek je jmenován vedoucím konstrukce a technologie. Zve ke spolupráci Zbyňka, ten se však chce soustředit na projekt tkalcovského stavu a zůstává v Hlubočanech. Vašek si tedy z Hlubočan odvádí pouze Sašenu… (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že zatím mě seriál překvapuje stoupající kvalitou. V tomto díle rozjel hned několik zajímavých linií, byť za užití mnohdy dost absurdních zkratek. A klidně dám až absurdně vysoké hodnocení, pánové Adamíra a Bek si ho dozajista zaslouží. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Letiště v Miláně se točilo v pražských Holešovicích. Roztocké strojírny najdete na adrese Ovčárecká 317, Kolín. (sator)

Reklama

Reklama