foto

Ludmila Šafářová

  • nar. 23.9.1953 (62 let)
    Prostějov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Lidice
2009 První krok (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Majlant (S03E01)
2005 Žralok v hlavě
2004 Redakce (TV seriál)
2000 Immortal, The (TV seriál)
1998 Pasti, pasti, pastičky
1985 Kvílení vlkodlaků II
1982 Slečna se špatnou pověstí (TV film)
1980 Džungle před tabulí (TV film)
Poslední prázdniny (divadelní záznam)
Snídaně v pánském pyžamu (TV film)
Zlatý náhrdelník (TV film)
1979 Inženýrská odysea (TV seriál)
Tvář za sklem
1976 Muž na radnici (TV seriál)
1975 My z konce světa (TV seriál)
1974 Královské řádění (TV film)
1973 Známost sestry Aleny

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace