Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracuje pro biotechnologickou společnost, která umí manipulovat s časem. Temnou stránku toho odhalí, až když jeho žena kvůli dluhům přijde o 40 let života. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi a ne nepřišlo mi to stejné jako In Time... Zvratů je tu spousta, ale to hlavní jsem odhadl hned, což mi trochu zkazilo konec, ale i tak je to hodně dobré a je tu spoustu věcí k přemýšlení.. Bohužel slabinou jsou herci, kteří nebyli dvakrát sympatičtí ani ne moc dobří. Naopak se mi líbila vizuální stránka, hlavně ty tablety a PC. No každopádně otázka delšího života pro bohaté, může být už brzo velmi aktuální, co já vím.. Celkově spokojenost, až na lehce divný a odhadnutelný konec...80% ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel má film velkou spoustu trhlin v logice. Chytrý prodejce roku si nakonec nechá mobil, který je mu nanic, ale prozradí jeho polohu. Mohl si později koupit jakýkoliv jiný. Kontrola na hranici najednou zčistajasna přeruší prohlídku vozu a nechá je jet dál. Když se unesená dívka chce sprchovat, najednou jako zázrakem je tam uvolněné madlo. Jako v každém hloupém akčním filmu z místa boje v pohodě odjedou. Uprchlický tábor je opravdu bedlivě střežen... Konec je pak ve stylu hollywoodských spektáklů. Scénáristé se prostě nezatěžují s příběhem. Za mě je na tohle téma mnohem a mnohem lepší film podle knihy Katsua Ishigura Neopouštěj mě. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Německo ne příliš vzdálená budoucnost. Zeleným se podařilo prosadit Green Deal, uprchlíci jsou konečně vítáni s možností finanční injekce prakticky za nic, technologie navrácení mládí, prostě ráj na zemi. Jenom je třeba odbourat nutnost genetické shody, aby se dostalo na víc boháčů a víc chudiny. Námět na zápletku k moralizování je jedna věc, výstavba příběhu, aby nenudil, je druhá věc. Naštěstí se tvůrcům povedlo přejít plynule do thrilleru a není vůbec jisté, že dobro zvítězí nad zlem. V tom se rozchází s filmem In Time, který pracuje s podobnou zápletkou. Morálních rovin je tu víc, než hlavních postav. Samozřejmě převažuje ta neokomunistická o zlých boháčích. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapko. Prvá polka je síce výrazne lepšia ako druhá a film podáva toľko vecí, že by tomu lepšie sadlo seriálové spracovanie, ALE má to pár príjemných a niekedy i krutých zvratov a otvorený koniec na pokračovanie, ktoré by som veľmo rád uvítal, avšak poprosil by som ho v seriálovom spracovaní. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Ve výsledku jsem až překvapen, jak dobrý na Netflix film je. Jeho produkce stojí poslední dobou za nic, ale tady jsem se nechal zlákat námětem a nakonec Paradise není úplně k zahození. Plusové body sklízí za poměrně zajímavý a originální koncept, kdy jsou lidé schopni prodávat za peníze své roky, z čehož ve výsledku profitují ti nejbohatší, jenž jsou schopni si koupit roky od chudých a žít tak navěky. Na to ale doplatí jeden z předních zaměstnanců korporátu, jehož manželka je kvůli nesplacení bankovní hypotéky nucena dát svých 40 let, a tak ze náhle z áčkového zaměstnance stává úhlavní nepřítel firmy a chce vrátit roky své ženě za každou cenu. Nápad je hlavním prvkem, který si zaslouží mé ovace, ale zbytek, ačkoliv je průměrně dobrý, už tak výrazně chvályhodný není. Má to místy fajn tempo i vývoj příběhu, ale víceméně nevybočuje z klasické šablony a nepřináší v tomto ohledu nic nového, co by jej vyšviho přes zlatý střed. A to stejné platí i o (zbytečně) otevřeném konci. Koukatelná jednohubka, ale ten nápad, z něj by se dalo vytěžit teda daleko víc a je to skvělý nápad na hollywoodský celovečerák. ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama