Nepochybuji, že při natáčení vládla na place pohodová atmosféra, ale zároveň nepochybuji, že se herci i tvůrci bavili víc než se při sledování filmu bude bavit divák. Většina fekálních komedií nestojí za nic, Malý Nicky nejen že není tak úplně fekální, ale minimálně kvůli nadprůměrné koncentraci známých herců za zhlédnutí stojí. A možná i pochopíte, proč se Keitel, Tarantino nebo Witherspoonová nechali překecat k účasti v něčem podobném. Já jsem to sice nepochopil, ale zároveň jsem se těch devadesát minut ani trochu nenudil. 60% Zajímavé komentáře: Kordus, B!shop, Hopper(20.3.2005)

Sandlera bytostne nesnasim (hlavne za Vodonose) ale tohle vazne nebylo spatny - misty i skvely(30.5.2002)

Tady se zase odborníkům a všelijakejm honimírům nehodí jméno do party. Chudák Adam Sandler to odsral a předtím, než odborníkovi ukázal, že umí SKUTEČNĚ hrát, jsme my, smrtelníci, žrali jeho bláznivý komedie, který nestárnou. Malý Nicky - Satan Junior je komedie, ke který se rád vrátím a pokaždý se budu smát. Divím se teda, že si Adam nevykloubil hubu z pantů, když ten film točil, ale to odborníka nenapadlo. Odborník celkově má dost nepochopitelný vlastnosti sundat v zásadě dost dobrej film a čsfd na tyhle hejna neskutečně trpí. Přiženou se bez opatření a nekontrolovatelně filmu způsobí ujmu. Pokud se ale neodborník, skutečný divák a člověk, co se chce skutečně pobavit, pustí tenhle film, určitě pochopí, že mu nějakej odborník může sednout maximálně na hrb, ti otrlejší je nakopou do prdele, protože tenhle film je přesně jeden z těch filmů, kde to svrchovaně posrali. Je to totiž legrace, a pro co jinýho se na komedii dívat...(16.3.2010)

• AngelAngie

Šílená šílenost s občasnými povedenými vtípky.(28.5.2008)

• Radek99

Někomu možná Hitler vyfintěný v oblečku sexy pokojské nastavující svou řiť extra velkému ananasu v rukou Satana připadá vtipný, mně přišel trapný. Stejně trapný jako celý tenhle podivuhodný film... Čistý odpad...(18.2.2008)

• Superpero

Ježiš to bylo tak trapný! Pár dobrejch fórů (ty s Hitlerem) tu devadesátiminutovou nudu fakt nezachráněj. Navíc debilně pitvořící se Sandler, přestane být vtipný tak po třiceti sekundách.(26.5.2006)

Rozpočet $85miliónovTržby USA $39,464,775Tržby Celosvetovo $58,292,295(28.10.2009)

Dnes už je z toho kultovka . . .(30.5.2009)

• DaViD´82

Pitvořící trapnost honosící se jménem Sandler je na zabití již po úvodní scéně, ale v průběhu stopáže se tvůrcům (Sandlerovi nepřekvapivě nikoli) povede i pár zdařilých fórků, takže se to dá snést. Užít asi jen těžko.(19.8.2004)

• mandes

rozpočet : $85 million tržby celosvetovo : $58,292,295(13.12.2006)

chrápající pes = psycho(20.4.2007)

Sezeru vam srdce! Asi nejlepsi film se Sandlerem v roli retardovanyho certa.(1.1.2005)

• CheGuevara

Hrubozrná komedie, u které jsem se po celé čase buď ukrutně zasmál nebo kroutil hlavou nad křečí režiséra vyrubat z tohoto snímku nějaký povedený vtip. Škoda, že než přetrhanou bránici jsem si ze sledování Malého Nickyho málem odnesl zlomený vaz.(8.8.2007)

Skvělá taškařice!!! Dobré Dobré Dobré... Tři hvězdičky se třemi vykřičníky!!! Sakryš, úplně mám s odstupem chuť jednu přidat... Ale to by mě inti poslali do pekel a tam chci dojít dobrovolně sám za všechna svá upřimná hodnocení a skutky... :-))) Nakonec jsem podlehl. Stačilo se mrknout znovu...(24.10.2005)

vostry ztvarneni pekla a certa kterej miluje heavy metal a Ozzyho(30.1.2005)

• Tuxedo

Je to hrozná blbost. Jedna * pouze za Ozzyho Osbournea (nebo to nebyl on?).(13.11.2004)

Podobná záměrná dementnost jako GURU LÁSKY, navíc s debilními triky a dlouhým zástupem cameo roliček. Navždycky si odsud budu pamatovat dva frky - Jon Lovitz vs černý pták v pekle a Ozzy saves the day.(17.8.2009)

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. School of Hard Knocks ,2. Pardon Me ,3. Change (in the House of Flies) ,4. (Rock) Superstar - Cypress Hill ,5. Natural High ,6. Points of Authority - Linkin Park ,7. Stupify (Fu's Forbidden Little Nicky Remix) - Disturbed ,8. Nothing - ünloco ,9. When Worlds Collide ,10. Cave ,11. Take A Picture - Filter ,12. Be Quiet and Drive (Far Away} [Acoustic] ,(12.5.2011)

Adam Sandler s EMO účesem, už jen z toho umírám smíchy:) A celkově to není vůbec tak špatné, ačkoliv je to samozřejmě hrozně jednoduchá zábava, ale nad průměr to vytahují herci jako Rhys Ifans a Harvey Keitel a v malých rolích Quentin Tarantino a Ozzy. Byla to kravina, ale zábavná.(24.4.2009)

• Rex Mundi

Neuveriteľná kravina, ale napodiv mi to celkom rýchlo ubehlo. Našlo sa tam aj zopár hlášok, ktoré by si zaslúžili lepší film. Okrem nich to na milosrdné dve hviezdičky vyťahujú hlavne recesistické roličky Quentina Tarantina, Harveyho Keitela či Reese Witherspoon. No a hovoriaci pes :-)(31.12.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 7 9 12