Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

Petroff 

všechny recenze uživatele

Odhoďte předsudky, tohle je rychta. Pes s nejstrašnějším chrápáním na světě, Harvey Keitel jako nejlepší satan (-hned po Karlu Heřmánkovi), výborně ztvárněný peklo a na konci Ozzy a jeho koncertní vychytávka. Smál jsem se od začátku do konce a to nejednou. Kancelář starosty ve spolupráci s newyorskou turistickou radou vyhlásila nové heslo, které nahradí "Miluji New York". Nový slogan bude: "Miluju kurvy!" | "Proč ses přišel podívat na Globetrotters, hochu?" "Já přišel na pivo a za děvkama!" Šest, šest, šest, ruce v pěst!! (dá se bez problému sledovat s dabingem) ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zde dostává slovo "kultovní" nový rozměr. NIKDY jsem se u filmu tak nenasmál a i po tolika letech od prvního shlédnutí na něj rád vzpomínám. Samozřejmě musíte odhodit předsudky, film nemá žádnou hodnotu a slouží čistě pro pobavení. Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale mrzí mně, že kritika Satana Juniora tak pohřbila, nebyla by snad nuda, kdyby byl každý film další Shawshank, nebo jiný z "TOP filmů"? Chcete vidět jaký trest by dostal Hitler od Satana? Tarantina v roli slepého kněze, Ozzy Osbourna pojídajícího netopíra, nebo Harvey Keitela v roli Satana? Pochybuji, že se vám to v nějakém jiném filmu podaří. 100% ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Komedie s Adamem Sandlerem mám opravdu moc rád, protože se vždy jedná o velmi příjemnou zábavu a tento film to jen potvrzuje. Už od první minuty to je vtipné, když úchylák šmíruje pěknou maminku na větvi stromu a přijde její malý syn. Po té se to přemístí do pekla ( které je mimochodem celkem dobře udělané ) a o zábavu ani tak není nouzi. Tatíček Satan v podání skvělého Harveye Keitela nemá chybu. Adam Sandler a jeho skřivená pusa mně opravdu bavili. Docela originální scénář s množstvím hlášek. Je jen velká škoda těch posledních 20 minut, protože konec mi přišel dost debilní. Ale nic to nemění na tom, že jsem se vskutku celých těch 90 minut parádně bavil!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o velice povedenou komedii s hororovým nádechem, tedy spíše pekelným prostředím, které je příjemným zpestřením sobotního večera. Pokud je vám ale odporná přesmíru neslušná mluva, tak se raději nedívejte. Protože hláška typu (Pepkovo kuře je kurevsky dobré) asi nebude tím co chcete slyšet. Na mě osobně udělal tento veliký dojem a jsem rád, že ho mám ve své sbírce. Je tam sice spousta naprosto trapných nebo nelogických scén, ale nad těmi rád přimhouřím oko, protože tohle není o tom, aby jste se báli, ale aby jste se smáli!!! A navíc nás celým filmem provází skvělá metalová a rocková muzika 80. let. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že nikdo nepochopil k čemu slouží tenhle film. Malý Nicky - Satan Junior je komediální jízda, která má za úkol jen rozesmát diváka. Mě rozesmála a povede se jí to kdykoliv kdy jsi ji pustím. Adam Sandler je jednoduše jeden z nejlepších komediálních herců a potvrdil to i tady. Příběh jako stvořený pro komedii, která má bavit a já nemůžu jinak než dát 5*,protože Nicky je jedna z nej komedií. 98% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Prsa na hlavě jednoho z démonů byla vytvořena pomocí dvou prezervativů naplněných vodou. (SHI-SHA)
  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)
  • Tento film byl pětkrát nominován na 21st Golden Raspberry Awards a získal dvě zlaté maliny: Nejhorší herec (Adam Sandler) a Nejhorší film. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama