Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Ďábelský a šílený nářez, tady mě Sandler naprosto dostal, i když jsem o něm nikdy neměla valné mínění, tohle je parádní... Navíc Tarantino jako hysterický slepý kněz snažící se vyvolat paniku před blížící se apokalypsou a Ozzy Osbourne jako Boží pomoc v boji proti netopýrovi... :D To mě fakt pobavilo, téměř deus ex machina... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, Vaše Špatnosti, že v deset vrážíte Hitlerovi do zadku ananas !!" ;) Velká škoda, že vlastně Malej Nicky jako celek dost symbolicky připomíná právě Sandlerovu, který se podílel na scénáři, postavu retardovaného - Proč, prosatana ?? Proč ?? - satanáše, protože tak monstrózní rozpolcenost a rozporuplnost, kdy často naprosto geniální dialogy, vtípky či i třeba ta spousta cameí, jimž samozřejmě to luxusní Tarantinovo vládne, končí pod hromadou do prázdna vyznívajících pasáží bez point, megatrapných gagů a fekálních pseudohumorných prostředků, kterých se však drtivá většina amerických mainstreamových komedií zkrátka nedokáže vyvarovat, se jen tak nevidí.. Tohle mohl být kult jako kráva, zvlášť když se Harvey Keitel s Vykulvočkem Rodneyem Dangerfieldem se svými satanskými kreacemi řadí po bok, byť s uctivým odstupem, těch nejlepších filmových Ďáblů na čele s Karlem Heřmánkem a Alem Pacinem.. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady se zase odborníkům a všelijakejm honimírům nehodí jméno do party. Chudák Adam Sandler to odsral a předtím, než odborníkovi ukázal, že umí SKUTEČNĚ hrát, jsme my, smrtelníci, žrali jeho bláznivý komedie, který nestárnou. Malý Nicky - Satan Junior je komedie, ke který se rád vrátím a pokaždý se budu smát. Divím se teda, že si Adam nevykloubil hubu z pantů, když ten film točil, ale to odborníka nenapadlo. Odborník celkově má dost nepochopitelný vlastnosti sundat v zásadě dost dobrej film a čsfd na tyhle hejna neskutečně trpí. Přiženou se bez opatření a nekontrolovatelně filmu způsobí ujmu. Pokud se ale neodborník, skutečný divák a člověk, co se chce skutečně pobavit, pustí tenhle film, určitě pochopí, že mu nějakej odborník může sednout maximálně na hrb, ti otrlejší je nakopou do prdele, protože tenhle film je přesně jeden z těch filmů, kde to svrchovaně posrali. Je to totiž legrace, a pro co jinýho se na komedii dívat... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsi prepadak v Sandlerovej kariere a pre mna je to jeho najoblubenejsi film. Mozno preto, lebo to nie je klasicka idiotska Sandlerovka. Edit 2020: Stále ma baví tá netradičnosť tejto komédie a užívam si všetky tie cameá, ale Sandler mi totálne lezie na nervy. Keby hral len normálneho naivku, ale on zase hrá toho svojho otravného retarda. Kvôli nemu znižujem hodnotenie o jednu hviezdičku na 3*. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

668. hodnocený film: No, mohlo to dopadnout mnohem, mnohem hůře a dá se říct, že mě tenhle film mile překvapil. Je to snad už ta samá písnička, ale Adam Sandler je sice fajn komediální herec, ale chtělo by to se vymanit ze zaškatulkování se do béčkových komedií. Chtělo by to opravdu pořádnou roli, aby se skutečně projevil. Jinak toho Tarantina jsem tam fakt nikde neviděl, ale Ozzy, to bylo velký překvápko. 3* jsou adekvátním ohodnocením. 3* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Film byl nominován na sedm různých cen - kromě nejhorších herců, režiséra, scénáře a snímku například za nejlepší cameo roli (Ozzy Osbourne). (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino si zde zahrál roli slepého náboženského fanatika na ulici. (-Bomba-)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama