Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

claudel 

všechny recenze uživatele

Patrně jedna ze slabších Sandlerových komedií, řekl bych, že patřící k těm hraničích s bizarnostmi a absurdnostmi všeho druhu. Přitom má velmi silné obsazení. Rovněž mě celou stopáž iritoval Sandlerův výraz. Kolikrát jsem litoval, že mi tahle jeho starší komedie neustále unikala, ale nebyl důvod, stejně jako na Vodonoše, rychle zapomenu. Zato Machři, Kurs sebeovládání nebo Klik jsou nezapomenutelní, a proto Sandler nadále zůstává v mojí desítce oblíbených herců. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Tradičná "Sandlerovská" komédia o synovi samotného satana, ktorý musí podniknúť výpravu na zem, aby dolapil svojich bratov, ktorí útekom z pekla spôsobili zamrznutie pekelnej brány. Filmu prospieva niekoľko atribútov vrátane hereckého obsadenia a početných cameo úloh (Ozzy Osbourne, Tarantino, Reese Witherspoon atď.) či metalového soundtracku. Problémom sú však mnohé trapnosti či Sandlerovo prehrávanie. Ale raz za čas si túto komédiu rád pripomeniem a z chuti sa zasmejem pri scéne, ako Harvey Keitel cpe Hitlerovi do riti ananas. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové, vtipné, metalové, pekelné, ďábelsky andělské, nadpřirozené, lehké. Adam Sandler zase něco vymyslel! Oceňuji výběr hudby, naprosto suprová, včetně Ozzyáše ukusujícího netopýři hlavy. Povedly se i nějaké vtipy, prostě film do nepohody jako dělaný. ..co víc k tomu říct.. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, Vaše Špatnosti, že v deset vrážíte Hitlerovi do zadku ananas !!" ;) Velká škoda, že vlastně Malej Nicky jako celek dost symbolicky připomíná právě Sandlerovu, který se podílel na scénáři, postavu retardovaného - Proč, prosatana ?? Proč ?? - satanáše, protože tak monstrózní rozpolcenost a rozporuplnost, kdy často naprosto geniální dialogy, vtípky či i třeba ta spousta cameí, jimž samozřejmě to luxusní Tarantinovo vládne, končí pod hromadou do prázdna vyznívajících pasáží bez point, megatrapných gagů a fekálních pseudohumorných prostředků, kterých se však drtivá většina amerických mainstreamových komedií zkrátka nedokáže vyvarovat, se jen tak nevidí.. Tohle mohl být kult jako kráva, zvlášť když se Harvey Keitel s Vykulvočkem Rodneyem Dangerfieldem se svými satanskými kreacemi řadí po bok, byť s uctivým odstupem, těch nejlepších filmových Ďáblů na čele s Karlem Heřmánkem a Alem Pacinem.. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nejvíc hodně moc nejlepčejčí film! Moc hodně móc. A protože tomu jakási komise, složená ze zasloužilých velmistrů suchoprdství, najebala nominace na pět zlatých malin, pravím jediné - kreténi bez vkusu, soudnosti, nadhledu a smyslu pro houmra nemají co pindat do kultůry. Nechť se laskavě věnují nějaké černé práci, při které jejich sociopatství nebude na obtíž. Kupříkladu účetnictví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Když se Nicky (Adam Sandler) dostane do nebe, seznámí ho matka (Reese Witherspoon) s učitelem samby Chupsem (Carl Weathers). Zmíní se, že kdysi pracoval jako učitel golfu, čímž odkazuje na dřívejší film Rivalové (1996), ve kterém si oba herci zahráli. Z tohoto filmu pochází i věta: "Je to v bocích," kterou Chups použije i zde. (SirTraged)
  • Jon Lovitz si v tomhle filmu krátce zanotoval refrén písničky "Ladies Night". Tenhle samý song interpretoval i v dalším Sandlerovském filmu, tentokrát ve The Wedding Singer (1998). (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama