Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

Nail 

všechny recenze uživatele

Jediné na tomhle pořadu mě baví to jídlo a fantazie soutěžících. Porotci só na vyliskání.....pohledy, kecy a povýšenost....atributy co přímo nesnáším. Kdyby alespoň byli trocha vtipní jak Zdenda....tohle je z tohoto pohledu příšerné a kolikrát až nesnesitelné. Zajímalo by mě, zda někdo s této trojice je dobré mimo svůj obor. Moc bych na to sice nesázel, ale zatlouct skobu na obraz by dělal asi všem třem kuchtíkům problémy. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale tak nemůžu říct, že bych se nebavil. Jistě, člověk musí vzít v úvahu to, jak se zrovna produkce rozhodne a ve stylu škatulata hejbejte se, bez milosti odstřelí i soutěžící, kteří dalece převyšují ostatní, oproti jiným patlalům viz. Lucia, nicméně pokud to člověk bere jen přes to vaření, tak je to fajn. O objektivnosti, ale nemůže být ani řeč! ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejoblíbenějších sportovních disciplín místního spolku, vyndat ze sebe hejt pochybné viskozity na jakýkoliv další počin české komerční televizní jedničky, i zde celkem boduje. Chápu, že nepsaná pravidla už jsou takhle nastavena roky, ale pokud mám tendenci být rychle hotov u nějakého audiovizuálního díla, doporučuju zamknout se v pokoji, zalhat o věku a sáhnout po on-line materiálu 18+. Ta bolestná křeč, která provází většinu pořadů, které přebíráme ze zámoří, se tady překvapivě nedostavuje. Jako fanoušek, který originálního MasterChefa poctivě prošel všemi sezónami, tohle považuju za zdařilý výtvor, o němž bych si to myslel i bez toho, že šéfdramaturgem byla moje lepší polovička. Že se snaha tvůrčího týmu trošku rozbíjí o uškrcený penězovod z vyšších míst, které byli po zkušenosti z Č-S pokusu oprávněně opatrné, poznáte hned, ale jde to zvládnout i bez přeletů helikoptér, vaření pro desítky honáků, či stovku mariňáků. Test skill je na prvním místě, což potvrzuje i dobrá volba porotců, jejichž úkol byl prostý – nebýt za arogantní trojku polobohů jako minule. Evidentně jim chybí lepší předprodukční průprava v mluvení na kameru (to hláskování fakt tahá uši), ale ty role, Raditschova macho póza, Kalinův hodný strýc a především Fichtnerův sympatický dobrák, nakonec klapnou. Někdy opravdu stačí vydat se cestou nejmenšího odporu a důsledně opakovat to, co už jinde vymysleli lépe. Klidně, ať je to trend, pak si možná budeme moci dovolit vlastní variace a nakonec originalitu. 3 a ½. ()

CaladanChmur odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně zabité strojeností dramaturgie.Porotci jsou možná slušní kuchaři,ale nejsou to osobnosti do podobného pořadu.Působí smutně nedůvěryhodně.Navíc si nemyslím,že by to byli tací znalci,aby v tomhle pořadu každý přijmul jejich znalecký posudek.Navíc je trapné,když je odhadnutelné jak kdo bude hlasovat (ANO...NE...(wow mám strach)a  áno.. je to ANO!!!To bylo fakt drama kurde)....trapné.Super pořad,ale v orginálu,tady to zabíjí prkená porota ...20%  A jeden příklad za všechny...."ovocné knedlíky...jak od babičky..tady máte zástěru"....pecka když se podíváte na nějakou z prvních 5 řad Masterchef US a co dělají tam a pak to porovnáte s ovocnými knedlíky...tak česká verze je neuvěřitelně trapná a nepochopila princip soutěže. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama