Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dvě mladé turistky stanující v národním parku jsou napadeny obrovským medvědem. Zaměstnanci chtějí park uzavřít a medvěda chytit, ale vedení parku o uzavření nechce ani slyšet, jelikož je právě turistická sezóna. A tak varování nikdo nebere vážně, dokud nezačně krvavé řádění. (Chupacabre)

Recenze (29)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Pecka. Stále rovnaká, ako keď som ju pred rokmi videl v rýchlodabingu na VHSke. Krásna príroda, hudba, sympatický hrdinovia a hlavne dostatok, a pomerne krvavých, útokov prehystorickeho Grizzlyho. A stále je to rovnako zábavné, teraz ešte so štipkou nostalgie a kultovosti. Scény ako malý Bobby, rozhľadňa alebo hufnica sú nezabudnuteľné. Jeden z tých kulťáčikov, ktoré si radi pozriete znovu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesto nebudu snímek „Grizzly“ hodnotit úplně negativně a dám mu průměr. Je to proto, že snímek má přece jen už čtyřicet let a zase tak moc strašně nezestárnul. Máte z něj pocit, že tvůrci, i když měli hodně omezené možnosti, dělali, co mohli, aby alespoň trochu toho napětí anebo nějakých dalších emocí, v divákovi probudili. A sem tam se jim to dokonce povedlo. Takže trochu z milosti dávám průměr. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Chlupatá variace Čelistí, která však postrádá jejich sílu a filmařské kouzlo. A přestože tu všichni mluví o čtyřmetrovém monstru, vnitřnosti lepých turistek létají vzduchem a mizerné herečky ječí úplně stejně jako jejich kolegyně z béčkových filmů čtyřicátách let, Asmanova kamera zabírá méďu, který na mnoha záběrech vypadá neškodně jako Pů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pevně věřím, že ve své době byl tento film jistě velice oblíbený. Já ačkoliv mám zvířecí horory opravdu rád, jsem Grizzlyho viděl až dnes poprvé. Bylo mi docela jedno, že mnozí tvrdí jak se tvůrci nechali inspirovat Čelistmi – to snad každý druhý film se zvířecí tématikou v té době (a nejen tehdy). Jenomže po jeho zhlédnutí, musím konstatovat, že lidská blbost (a to především ta scénáristova) je opravdu neskutečná. Samotná pointa nebyla vůbec špatná, ale to za to provedení by si společně s režisérem Girdlerem zasloužili pořádně nafackovat. To si vážně mysleli, že jim tuhle jejich „pohádku“ někdo sežere? Na to že tvůrci často používají jiné druhy medvědů místo Grizzlyho, jsem si už zvykl. To není žádná novinka. Ale vymyslet si skoro čtyřmetrového medvěda, kterého jeho oběti neslyší, ani když se prodírá houštím půlmetru od nich – dokonce ho nevidí ani schovaného za malým vodopádem – tak to už bylo na pováženou. Přišlo mi, že snad všechny postavy v tomto filmu musely být nějak retardované, či mít potíže se sluchem a zrakem. Za to medvěd měl inteligenci samotného Einsteina. Nejen že se dokázal pohybovat tiše, urážel končetiny jedním máchnutím své tlapy, ale dokázal rafinovaně oblafnout snad všechny okolo sebe. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po filmech jako jsou Čelisti, propuklo peklo s naturem amok. Což mám osobně dost rád takže jsem za každý další film rád. Grizzly je parádní ukázka jak dělat takovéhle filmy. Nejedná se sice o žádné velké dílo a sám mu dávám 3*, ale jde tu vidět že snaha se fakt cení. Grizzly tu je ukázán poměrně hojně a nebojí se urvat sem tam nějakou končetinu. Jen mi přišlo divné že medvěd mění občas velikost. Pár scén je též poměrně divných a nelogických, ale čert to vem tenhle film se poměrně povedl. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Protože byl film uveden do kin necelý rok po Čelistech, byl napadán, že nepokrytě vykrádá tento žraločí thriller. Navíc jedna z obětí Grizzlyho hrála první oběť žraloka v Čelistech. (hladass)

Reklama

Reklama