Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film je tedy řádná píčovina. Ovšem píčovina s několika solidními momenty, které by se ovšem daly spočítat na prstech jedné ruky a ani byste je nemuseli využít všechny. K dokoukání jsem se přemáhat nemusel. Film není nudný, nicméně není ani vtipný. Herci jsou nezajímaví až debilní. A pokud tu byl nějaký úmysl přijít s nějakou myšlenkou, tak vyzněl někam do ztracena. Za sebe dávám 2*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak som pred pár rokmi začal dúfať, že Dyan Reynolds môže byť nová tvárička do kvalitných komédií, tak teraz dúfam, že tento žáner čoskoro opustí a vrhne sa do serióznejších rolí. Ale inak fajn komédia z reštauračného prostredia, ku ktorému mám pomerne blízko a tak som vedel niektoré vtipy oceniť viac ako bežný divák-hosť, ktorý si veci 'za pultom' neuvedomuje. Taká nerozvarená jednohubka. 60%. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Waiting... je naozaj film,ktorý sa každému hold nezavďačí. Tento film je ako mix prcičiek a porna, a to už je čo povedať. 80% konverzácie vo filme sa týka len sexu a nadávok, porípade nechutných scén. Vo scéne, keď Ryan Reynolds povie, že je vyhlášená ,,kráva dňa" a začnú jednej zákazničke (tej kráve) do jedla pluť, smrkať, dávať z vlasov lupiny alebo si jedlo strkať medzi varlata, z toho som fakt nemohol. Jedna nadržaná scéna za druhou a 93 minút nebeží film, ale skorej porno. Ale odpustím to tejto snímke, pretože už dlho som sa takto nezasmial, ale režisér sa naozaj musel asi stretnúť s volom... a Ryan Reynolds, tak to je fakt týpek a buzerant ako sa patrí :-)))/60%/ ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Není to zas tak špatný, jak naznačuje místní průměrné hodnocení (aktuálně 55 %). Podle mne to je takových poctivých 60 %, možná i 65. :) Osazenstvo Shenanigans je docela zábavné panoptikum roztodivných postaviček, z nichž každá má nějakou svoji specialitu. Hodně vtipná mi přišla ta vyhořelá servírka, co všem kolem brutálně nadává a ke konci ukáže netopýra. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že těm hercům neni trapný v něčem takovymhle hrát a taky nechápu, že někomu stojí za to dát peníze, aby mohlo vzniknout něco v tomhle stylu. Je to uplně o ničem, ale na druhou stranu chápu, že přesně tenhle druh filmů se líbí puberťákům a to je dost obsáhlej okruh diváků, takže takovýhle komedie přece jenom svůj fanklub maj a to jim nejspíš dělá to hodnocení, který maj... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • Producent Jeff Balis si zde střihl roličku jako jeden ze zákazníků restaurace. (HappySmile)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama