Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastupující hvězdy Ryan Reynolds (3:15 zemřeš), Anna Faris (Scary Movie 1-4) a Justin Long si zahrály hlavní role zaměstnanců podivné restaurace Shenanigan, ve které se dějí ty nejneuvěřitelnější věci. Uvidíte bláznivé uklízeče, nechutné legrácky v kuchyni a hodně rozprav o sexu. Waiting... je hysterický zákulisní pohled do fastfoodu a citlivá óda na ztracené a zcela bezcílné mládí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (373)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich naj komedii.určite nešla vyšlapanou cestou typu American pie.....ale ma dačo do seba!!! to rozhodne.....a dufam že vy-čo ste ju odklikli ako ODPAD ste ju aspom videli !!! 1* je maalo....bráácho/on už bude vedieť,,,,ktory to je :-))) / však posolstvo filmu: ´´že každy by si mal najsť svoju VYZLIEKACU HRU´´ samozrejme metaforicky ...je nielen pravdive a trefne ...ale aj...odpuste mi..použijem slovo ktore tak hojne berie do huby Ashton Kutcher - AWESOME! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Škoda toho množstva úchylností a nechutností, ktoré boli až za hranicou akejkoľvek vkusnej komédie. Táto satira na reštauráciu mala skvelý základ, lebo celé to zákulisie pôsobilo skvelo ironicky a sarkasticky. Úžasne vystihnuté reakcie personálu na rôzne situácie, do ktorých ich stavali zákazníci. V tej časti reštaurácie, kde sa zdržovali hostia široký úsmev a empatický dialóg, no ako náhle sa ocitli v zákulisí kuchyne, tak pretvárka išla bokom. Niektoré hlášky a scény boli perfektné, no bohužiaľ celý film ťahali dole tie prehnané nechutnosti, čo bola naozaj obrovská škoda :( ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je skoro až k neuvěření jak tenhle ,,film" vůbec o ničem není :D Většina těchto ,,komedií" se snaží spářit nejvíc normálního kluka s tou nejžhavější kočkou na škole a daj si přitom trochu trávy a rozeberou vztahy a jsou u toho patřičně zprostí. Ale tady se ten ,,příběh" vskutku neposune ani o centimetr kamkoliv, což podle mě vyžaduje docela umění :) Přesto všechno se zde najde pár věcí, které jsou více něž povedené a dělá to z Waitingu... lehce podprůměrnou ,,komedii"... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Mě to prostě bavilo, Reynolds je frajer, kočičky tam byli k sežrání a námět "hry" proti ponorkové nemoci je zkrátka skvělý. Velice zajímavá a zábavná sonda do života lidí, jejichž práce je přetvářka, i když ve skutečnosti je to všechno dost sere. Nikoliv fekální komedie, ale velice zábavná a chytrá komedie. (75%) ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No, za Reynoldse, Faris a Longa bych byl ochotný dát i 4 hvězdy, dokonce jsem se fakt zasmál! No, ale to je tak vše a bylo by to nefér vůči ostatním filmům se čtyřmi. Kdyby radši tu první půlku netočili... pak se to aspoň trošku rozjede. Nebo mohli jen vystřihnout hlášky té alkoholičky:). ... Neserte toho, kdo vám připravuje jídlo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dean (Justin Long) zmuchlá a zahodí vizitku, ji o pár vteřin později opět drží v ruce. (Pavlínka9)
  • Calvin (Rob Benedict) ve filmu trpí reálnou poruchou močení zvanou Paruréza. (Scelleton)
  • V originálnej verzii scenáru má postava Calvina mať problémy s močením a postava Briana si nevie nájsť dievča. Role sa vymenili v poslednej minúte pred natáčaním. (Flipper)

Reklama

Reklama