Reklama

Reklama

Poznání na Planetě opic

(TV film)
  • USA Farewell to the Planet of the Apes (více)

Obsahy(1)

Volné pokračování předchozího filmu NÁVRAT NA PLANETU OPIC, ve kterém na Planetě opic přistáli dva američtí astronautové Allen a Pat, přičemž překonali časovou smyčku o 1000 let.
V tomto filmu Allen a Pat prchají před ostatními opicemi společně se zvídavým šimpanzem Gailanem, který se jim snažil dříve pomoci. Na útěku objeví na moři otroka přivázaného k voru z tábora nucených rybářských prací. Allen a Pat se rozhodnou prozkoumat, co se stalo v táboře. Ovšem u tábora je objeví hlídka, a tak jim nezbývá nic jiného, než se stát rybáři. Později se je vydá hledat šimpanz Gailan. Poté hlídka objeví i vor bez mrtvého otroka. Otrok měl být takto rituálně obětován, a tak bude nutno vybrat novou oběť. (zdeny99)

(více)

Recenze (29)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší ze všech dílů. Dva rádoby drsňáci pobíhají po planetě a učí všechny opice a lidi, lovit, plavat, létat. Veškeré původní šmrnc a napětí je to tam. Celý film nemá prakticky žádnou zápletku. Jen sedíte a koukáte, jaký primitivní vynález nám předvedou dále. Doufám, že Život a Zrada budou lepší než tenhle zbytečný díl. Jediná hvězda je jen z úcty k celé této sérii. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj tu su dve casti zo serialu a to konkretne prva o rybolove, kde sa aj popasovali zo zralokom, aj ked to vobec neukazali:) Druha cast sa zaoberala o rogale, kde jedna opica ho chcela pouzit na zhodenie bomb proti gorilam a orangutanom, aby simpanzy mohli vladnut svetu. Obidve casti boli na rovnakej urovni, takze nemozem ani jednu z nich vyzdvihnut nad druhou. Pre mna to boli prilis dlhe casti, kde by bola lepsia kratsia minutaz, ako sa na to divat hodinu a pol. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Posledný diel zbytočnej série, ktorá ma akurát tak vytočila namiesto toho, aby potešila. Tentokrát sa jedná o dve časti zo seriálu z roku 1974 - Tomorrow`s tide a Up above the world so high. Jednak bol tento film skopírovaný bez nejakého hlbšieho významu oboch častí a jednak sa séria zakončila rovnako hlúpo ako samotný seriál. Nedá mi ešte nespomenúť, že celkovo všetky "opičie" filmy sa stali trápnym odtieňom pôvodného filmu, a to len kvôli tomu, že niekto sa potreboval nabaliť. Je to smutné, ale takto zrejme funguje biznis. Preto tak nízke hodnotenie. 15 % ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +po dlouhé době další (a dosud neviděné) dobrodružství na planetě opic -velice slabý děj, prostá zápletka, málo akce i napětí/// Podařilo se mi v televizi objevit tento zapadlí film, který snad u nás dosud nebyl vysílán. Vzhledem k tomu, že původní Planeta opic patří mezi mé nejoblíbenější filmy, nemohl jsem si nechat tento snímek ujít. Bohužel je to však dost zbytečný film, který universum těchto filmů vůbec nijak neprohlubuje a v podstatě se jedná pouze o malé dobrodružství na téma lidi chytají ryby, lidi se učí lítat na rogalu. Do toho se zapojí 2 hlavní hrdinové a jedna opice, která jím bude pomáhat. Mám dojem, že ti dva přicestovali z minulosti, protože disponují znalostmi lidí. Tyto znalosti budou v tomto filmu hojně využívají. Chvilku jsem měl dojem, že tyto události ve filmu předcházejí příchodu (příletu) Taylora, protože některé lokace a hlavně "rada opic" mi byly velmi povědomé. Dokonce i některá jména. Jenže je to jen domněnka, nic nebylo naznačeno./// Celkem 42%/// ()

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Dost intenzivní nuda. Dokoukal jsem se na to jen proto, že jsem nevěřil, že by mohl mít nějaký film tak banální zápletku, a očekával jsem, že se na konci stane něco, co přinese aspoň trochu vzrušení. No, nestalo se. Na druhou stranu, odpadový film to není. Nebylo mi z toho špatně, jen jsem se u toho nudil. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama