Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je skoro stejna legenda, jako James. Jenze, tenhle je chlupaty, zuby ma hrosi nez opice a humor bych prirovnal ke sracce hoven (tohle slovni spojeni pouziva rad). Ale, na druhou stranu jako parodie na tenhle zanr to neni nejhorsi, na odreagovani je to jako delane, takze v mem pripade to ucel pomerne splnilo. 6/10 ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokračování slušný jedničky, který nepřináší kromě Mini Me a šukadelický Heather Graham nic novýho. Ale zase na druhou stranu - každýmu, komu se líbil Špionátor, se bude určitě líbit i tahle vojížděčka. S větší snahou scénáristů o invence gagů (byť spoustu z nich furt solidně funguje) bych přihodil čtvrtou hvězdu, takhle tři silnější. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Beautiful Stranger - Madonna [4:21] ,2. My Generation - The Who [3:24] ,3. Draggin' The Line - R.E.M. [4:27] ,4. American Woman - Lenny Kravitz [4:19] ,5. Word Up - Melanie G [3:39] ,6. Just The Two Of Us - Dr. Evil [1:44] ,7. Espionage - Green Day [3:23] ,8. Time of the Season - Big Blue Missile/Scott Weiland [3:24] ,9. Buggin' - The Flaming Lips [3:17] ,10. Alright - The Lucy Nation [3:58] ,11. I'll Never Fall In Love Again - Burt Bacharach/Elvis Costello [3:20] ,12. Soul Bossa Nova - Quincy Jones and His Orchestra [3:09], ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Byť jsem nečekal žádný zázrak, dvojka Austina mě vcelku překvapila. Ve filmu se střídají lepší momenty z horšímy a najde se i něco málo opravdu povedených gagů, žel bohu i několik vyloženě trapných až nechutných. Camea Tima Robbinse, Woody Harrelson a dalších potěší, ale největší klad filmu je Heather Graham jako Felicity Shagwell, která je ozdobou filmu. Celkově vzato se jedná o čistý průměr, tedy 5/10 PS: Tento díl jsem viděl jako první. Po shlédnutí všech se ukázalo, že Heather Graham je tou nejlepší z Powers girls, a že všechny díly série jsou si podobné jako vejce vejci. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Všeho víc, ale bohužel už bez překvapení, které krylo záda jedničce o dva roky dříve. První a druhý díl se mi vlastně dost splývají dohromady, ale oba jsou skvělou připomínkou časů, kdy komedie nepotřebovaly ansámbl komiků, ale producenti vsadili vše na jednu kartu - třeba na svérázného Kanaďana, který je po své štaci v SNL na vrcholu popularity. Jediné co si musíte z Austina Powerse 2 odnést je, že pokračování uvedlo Mini-Me a jeho představitele Vernea Troyera vytesala do análů filmové komedie a internetových memů. 60 % ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Během premiérového víkendu vydělal film více peněz, než první díl. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama