Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

freddy 

všechny recenze uživatele

Co naplat, tohle považuji za vánoční klasiku a je to další z filmů, bez kterého si už neumím představit vánoční svátky. Dá se to brát jako dobrá parodie na všechny filmy o pohodových Vánocích. Ač už jsem tenhle film viděl nesčetněkrát, přesto se u něj vždy velmi nasměju a monology mne nikdy neomrzí, i když už je znám zpaměti. Tohle je prostě jedna velká vánoční jízda, která mne vždy na hodinku a půl dokáže příjemně zabavit. Dávám tři hvězdičky, ale jak říkám, tohle je taková srdeční záležitost, ale i přesto nemohu přehlížet některé nedostatky, které tenhle film má, ale nebudu je raději rozebírat, nebo bych si tenhle snímek ještě zprotivil, takže tři hvězdičky s konstatováním, že i příští rok o Vánocích se na tuto komedii těším. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z mnoha americkych blaznivych komedii z obdobi Vanoc, ktera se filmu Sam doma ani nepriblizila. Pokud by me film v posledni tretine uz nezacal trochu nudit a konec nebyl tak sileny, tak snad dam i v dobrem rozpolozeni tri hvezdicky. Arnold je u me tak zaskatulkovany jako akcni hrdina, ze v jinych rolich pusobi jako pest na oko. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Howard (Arnold Schwarzenegger) je typický americký otec - příliš zaměstnaný, aby se dokázal pořádně věnovat svému synovi. Tak alespoň na vánoce mu slíbí ten nejúžasnější dárek - postavičku Turbomena, po které všichni kluci šílí. Ale Howard netuší, že kupovat tuto hračku na Štědrý den dopoledne nebude příliš dobrý nápad, protože tato je několik týdnů beznadějně vyprodána - a když se někde objeví nový kus, je o něj pořádná bitka. A tak se musí Howard pořádně otáčet, aby svému synovi dokázal, že i on může být dobrým otcem ... Každý herec si musí občas střihnout nějaký ten vánoční film, aby ani o vánočních svátcích nevyšel z povědomí diváků (kdo by se chtěl dívat na Štědrý den na Terminátora, že?). A tak se to nevyhnulo ani Arnoldovi, který ve svém komediálním období se pustil i do této "taškařice". Nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil, ale žádný extra vodvaz to taky nebyl - Arnold je prostě Arnold, a nikdo z ostatních v paměti zdaleka ani neuvízl. Určitě ale mě ale pobavila scéna se Santou - pašerákem Turbomenů :) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Turbo Man, figurka, kterou marně shání Howard Langston (Arnold Schwarzenegger), byla vytvořena a navržena pro film. Jako součást marketingu jich bylo s distribucí filmu vyrobeno na 200 tisíc. (sator)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama