Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý a energický Chuck Barris, který se soustředí na svou vrcholnou kariéru v rozvíjejícím se televizním průmyslu, je sledován podezřelou postavou, která ho rychle vláká do uzavřeného a nebezpečného světa CIA. Zatímco se Barris dostává na výsluní jako dynamický televizní producent – díky tak netradičním a oblíbeným pořadům jako jsou The Newlywed Game či The Gong Show, které sám uvádí i moderuje – pravidelně provádí nájemné vraždy pro vládu Spojených států. Jak sledovanost jeho pořadů roste, Barrisův život se začne vymykat kontrole poté, co zjistí, že se sám ocitl na černé listině CIA. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (305)

novoten 

všechny recenze uživatele

Clooney se nebojí. Vypráví dost odvážný příběh, přeskakuje z komedie do dramatu, z akčního filmu do milostného, střelí dvouvteřinové cameo Matta Damona a Brada Pitta a sám si střihne tu nejlepší vedlejší roli. Vydatně mu samozřejmě pomáhá i Rockwell a Barrymore, která je poprvé v kariéře opravdu výborná. Ano, příběh jednu chvíli peláší dopředu a druhou se zastaví na místě a jen nastálou situaci kulometným dialogem řeší. Ale v tomhle případě to neuvěřitelně sedí. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo som videl od Georgea Clooneyho, bol jeho druhý film (Good night and good luck), tekže jeho debut som išiel pozerať s istou dávkou skepsy . . . ale ostal som až mrazivo ovalený a prekvapený. Na debut to je teda sakramentsky dobrý film. Kto by bol kedy povedal, že vo fešákovi Clooneym začínajúcom v Pohotovosti sa schováva taký režijný potenciál. Treba však uznať, že hlavným základným a pevným kameňom filmu je geniálny scenár Charlieho Kaufmana a tiež veľmi príjemné herecké výkony. Skrátka, naozajstná filmová lahôdka a veľké plus pre Georga, ktorý si tým u mňa napravil reputáciu po trochu nudnom G.N.a.G.L. (aj keď to chronologicky nesedí, ja viem) ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Mám rád dobrý "biftek". Zvlášť rád si ho dám v restauraci, kterou mi doporučí moji známí se stejným zažívacím traktem. Tenhle "biftek" měl všechny náležitosti včetně přílohy a nádherné oblohy, ale ... přestože vypadal skvěle, vařil ho skvělý kuchař a přinesl mi ho zručný číšník, nebylo to "ono". Je to prostě tak - někdy vám nesedne ani velká lahůdka :) ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

je jasne, ze spojenie charlieho kaufmana a georga clooneyho predznamenava uspech. prvemu to slape s perom v ruke, druhy je sikovny herec a hlavne zaujimavy reziser..k milujte svojho zabijaka som sa dostal az teraz a musim uznat, ze ide o podareny kusok. sam rockwell je fakt vyborny a po cely cas sa je na co pozerat. pre mna pevnych 80% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Občas som to jednoducho nechápal. Myslím že priemer je ten pravý výraz pre tento film. Clooneymu sa na pozícií režiséra celkom darí, Milujte svojho zabijaka síce nie je tak kvalitné dielo ako Dobrú noc a veľa šťastia, napriek tomu sa musí nechať že je to tiež zaujímavé dielo. Clooney si proste našiel tému, spôsob a hlavne svoj štýl režírovania, čo sa cení. Jasné, tento film je až preštylizovaný a určite to všetko bolo v skutočnosti trošku inak, než ako sa nám to snažia vykresliť, ale nič to nemení na fakte, že spôsob akým bol tento film natočený baví, tie farby, komentáre, hudba a do toho skutočné výpovede. Navyše Clooney je pomerne dosť vážená osobnosť Hollywoodu a tak sa v jeho filmoch objavuje kopa uznávaných osobností čo je taká čerešnička na torte. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (20)

Související novinky

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

Anglický pacient se dočká televizní adaptace

19.08.2021

Román Anglický pacient spisovatele Michaela Ondaatjeho se dočká nové, tentokrát televizní adaptace. Tu chystá stanice BBC, která zaúkolovala scenáristku Emily Ballou (Taboo, The Turning), aby seriál… (více)

Reklama

Reklama