Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Právník Miles Massey je bohatý, zakládá si na dokonalém zevnějšku, má bezchybnou manikúru i zářivě bílé zuby. Je specialistou na rozvody a vyhrává všechny spory, dokonce i tehdy, když je jeho mandant usvědčen z nevěry. Marylin Rexrothová je vypočítavá potvora, která se rozhodla, že si peníze na svou nezávislost vydělá rozvody s bohatými manželi. Udělala ale chybu, že si vzala jiného advokáta, a tak rozvod, při němž si slibovala dokonale oškubat svého bohatého manžela, prohrála. Ale je to profesionálka, ze své chyby se poučila. Nachystá proto na Milese dokonalou fintu, herce vydává za svého nového nastávajícího zazobaného manžela jen proto, aby se dostala na kobylku samotnému Milesovi. Ten se však neočekávaně sám zaplete do její rozvodové hry. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (349)

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Neurážlivá prestávočka od nenapodobiteľných náserov z nezabudnuteľných čias. Sínusoidne razenie afér na ktorom sa Cathrine, George, JOE aj Billy húpu ako na hojdačke a ich finesy ma aj napriek tomu držia v pozore takmer do samého konca. Nebyť toho neblahého zapadnutia do predpisovosti, mal som nutkanie zaradiť udusenú štvorku, takto len bezpečná trojka a dojazd na neutrál. Chlapi chytro na žhárstvo. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Sex jako nástroj k nevěře, důvod k vydírání, důvod k rozvodu. Sex důvod k práci pro soukromého detektiva a hlavně pro právníka..…. Ďábelsky svůdná C.Zeta-Jones a mazaný právník G.Clooney, pro kterého slůvko nemožné je jen další výzvou. Pravda, černýho humoru mohlo být víc, ale zase to má příjemný romantický nádech. Tak trochu jiná romantická komedie….PŘÍBĚH ***** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Reklama

sportovec 

všechny recenze uživatele

I dnes je možné natočit vcelku dobře odvedenou a místy i nápaditou konverzační komedii, která sice ponělud konvenčně, leč počestně krouží kolem skutečných citů a opravdového života. Fakt, že hrdinové přitom semtam přešlápnou do ne zcela počestného mravna, se v této konstelaci stává druhotným. Sympatickým lidem, jakými v tomto filmu jsou Zeta-Jonesová a Clooney, to rádi věříme. A to přesto - nebo právě proto - že v této romantizující komedii oni i my - jejich diváci a oddaní ctitelé - předem víme, že za hranice ustáleného standardu se podíváme jen tu a tam a naopak poměrně často klopýtneme o sice výjimečné, ale ne zase zcela raritní momenty pod takto vymezenou úrovní. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších inteligentních komedií všech dob. Geniální scénář, geniální režie, situační černý humor, to vše v právnickém prostředí, kde je humoru obvykle poskrovnu. Prudce elegantní Clooney s vybělenými zuby a dokonale padnoucí kravatou, který postupně ztrácí svou nablýskanou eleganci i ostražitost, když najde soupeře sobě rovného a zároveň životní lásku. Zeta-Jonesová v roli krásné chytré mrchy. Její první manžel Edward Herrmann a jeho mašinka, druhý manžel - B.B.Thornton v roli neodolatelně suchého ropného miliardáře pojídajícího předmanželskou smlouvu. Sladký Jonathan Hadary jako baron von Espy jako svědek i se svým psíkem v soudní síni. T.Aldredge jako přízračný téměř hororový starší partner vypočítávající úspěchy za zvuků Mozartova requiem. Keyes jako Sípák Joe, s nezapomenutelným gagem při záměně antiastmatika a pistole. ... Bravo, Coenové! Trailer: http://www.csfd.cz/film/1608-nesnesitelna-krutost-intolerable-cruelty/videa/ ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mé první zklamání z dílny Coenovic bratrstva. I tak je to na 60%, což je pro spoustu "tvůrců" nesplnitelný sen...tedy byl by, kdyby někoho z nich ty moje kecy zajímaly;) No, přátelé moji milí, jak se to mohlo stát? Roztomilá tak trochu "bitch" Catherine Zeta, prohnilý a "láskou" zmámený Clooney, "rich Texan" Billy Bob, okolo všeobecná řemeslná kvalita, tak co to sakra...? Nevím, neznám, nechápu, ale když vám ze sta minut děje přijde fakt vtipných jen pět (všechno s Clooneyho bossem, sípák Joe a pak to, co souvisí s Billym Bobem), je to prostě na solidní výsledek málo. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (6)

  • Bratři Coenovi uvedli, že se na filmu pracovalo téměř 8 let. (D3VIL)

Související novinky

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Clooney & Coen Brothers

Clooney & Coen Brothers

25.11.2005

Herec George Clooney už má za sebou dvě úspěšné práce se scénáristicko režijně producentským duem Ethanem a Joelem Coenovými, kterými byli filmy Bratříčku, kde jsi? a Nesnesitelná krutost. Nyní se… (více)

Reklama

Reklama