Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jménem "všech utlačovaných brouků světa" se vynalézavý mravenec Flik rozhodne najmout "brouky válečníky", aby ochránil své mraveniště před hordou příživnických kobylek, které vede zlý Hopper. Když však vyjde najevo, že Flikova jednotka je jen partou ušmudlaných a neschopných cirkusáků, změní se příběh v komické dobrodružství plné "hrdinů proti své vůli"! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (301)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $120miliónovTržby USA $162,798,565Tržby Celosvetovo $363,398,565║ Prv ma tieto CGI rozprávky moc nebavili teraz ich žeriem ako malý chalan, pekná počítačová animácia, výborný príbeh, prepracované postavičky, dialógy a rovnako tak slušná zábavnosť. PIXAR je nedobytná pevnosť! vládnuca svetu počítačovej animácie. /95%/ ()

cross 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních digitálně animovaným filmů pro děti i dospělé, kterému rozhodně nechybí šmrnc a vtip a který sice nedosahuje kvalit velmi podobného Antz, ale zároveň má rozhodně co nabídnout nejširšímu diváckému publiku. Ve výsledku možná přeci jen ale ještě trochu dětinský scénář bez podařenějších dospěláckých vychytávek. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Ďalší Pixarovský animák a ďalšia trefa do čierneho! Možno nie tak výpravné, ako ich neskoršie snímky, a ani nie tak dobre animované, ale rozhodne hodné vašej pozornosti - trochu zamrzí prílišná orientácia na neskoršie ročníky, ktorej manifestáciou je celé to kolokvium cirkusových hercov, muzikantov a klaunov, no na druhej strane starší diváci nájdu v Živote chrobáka veľmi presnú a uštipačnú satiru dnešnej spoločnosti - odvážnejší by dokonca mohli hovoriť o akejsi parafráze na "nežnú revolúciu"... Tak či onak, je o čo stáť - verte mi. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Asi je to na mě už moc dětské nebo okoukané. Nebavilo mě to tolik jako dříve. Spíše jsem se nudila, hlavně začátek je zdlouhavý, bavilo mě to jen chvílemi, když se tam konečně objevily cirkusáci, ale i tak to nebylo ono. Za mě průměrná pohádka, na kterou se stačí podívat jednou za rok, nepustila bych si jí vícekrát. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Jen lehce nadprůměrný animák. Ovšem brouky cirkusáky, to si vážně nechám líbit, pač mně osobně si tahle různorodá tlupa všemožných příšerek z hmyzí říše získala. Nojo, opět jednou jsem potěšil své infantilní já. Je to sice určené spíš té nejmladší generaci, pro dospělé občas nepříjemně táhlé a nepříliš vtipné, ale minimálně za "blešáka" to stojí. 3,5* se zaokrouhlením nahoru. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (35)

  • Jméno Atta (Julia Louis-Dreyfus) odkazuje na druh mravence konzumujícího listí. Česky se tomuto rodu říká střihač. (D3VIL)
  • V začiatkoch výroby sa uvažovalo o názvoch "Army Ants" alebo "The Ant and the Grasshopper". (Greenpeacak)

Reklama

Reklama