Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdybyste měli šanci prožít svůj život znovu, chtěli byste ho změnit? Peggy Sue Kelcherová (Kathleen Turnerová) tu šanci dostala. Měla dvě děti, právě se rozváděla, ale pak se náhle vrátila zpět časem o 25 let nazpět, na svou střední školu. Teď pro sebe může vytvořit novou, lepší budoucnost - ale touží po ní vůbec? Peggy Sue se vdává je fantastická komedie, která Vám poskytne námět k přemýšlení o “silách osudu“... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (75)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě dost neobvyklý Coppola, skvělá Turner, která hrála přesvědčivě, jak dospělou, tak pubertální ženu :D A Nicolas Cage již po několikáté jako muž, kterého zbožňovalo všechno v okolí. Neskutečně se mi líbí nápad s návratem do minulosti, kdy sama nevím, jak bych reagovala a tudíž reakce Turner byla bravurní... Nejvíc mě ale dostala scéna, kdy volala babička..sama nevím, jak bych reagovala, kdyby mi volala babička, o které již dlouho vím, že s námi není...To byl pro mě nejemocionálnější okamžik filmu. Jinak to vše bylo ohromně úsměvné - jelikož vrátit se do 60tých let, když je někomu osmnáct - wau :D Sex až po svatbě, žádný alkohol, slušnost nadevše, všechno přesně naplánované, naivní názory, rebelové nejsou ve společnosti vítáni a rozhodnout se hlavně správně ;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pěkná milá komedie s opět skvělou Kathleen Turner, ale je to na muj vkus trošku o ničem. Celej příběh sem prostě čekal, kdy se film konečně rozjede, ale nedočkal sem se, pořád to tak jako pomalu nezávazně plynulo a nakonec z toho vznikla celkem očekávaná pointa. Nicméně Nicolas Cage, kterej tady mluví neskutečně přehřátým stylem a Jim Carrey, kterej se zase v každý scéně snažil co nejvíc exhibovat, i když třeba nebyl v hlavním záběru, tenhle film povznášej o něco výš, ale i tak na podobnej typ filmu Návrat do budoucnoti tohle zadleka nemá ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když je F.F. Coppola všeobecně dost uznávanej režisér, tak já jeho filmy moc rád nemam. K tomuhle filmu jsem se dostal spíš omylem, ale z nudy jsem se na to mrknul. Sice to neni žádnej velkej zázrak, ale nedá se dopředu odhadnout, jak to vlastně dopadne, takže jsem to dokoukal. Herci hrajou slušně, akorát většině z nich fakt nejde uvěřit, že jim má bejt 17 let. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Vydarený film na vďačnú tému - návratu späť v čase. Kto z nás si to niekedy aspoň nepredstavil. Rozvedená žena sa vráti do stredoškolských rokov a cíti šancu zmeniť svoj život. Kathleen Turnerová zažiarila v hlavnej úlohe a nielen vďaka nej snímka určite stojí za videnie. Príjemné retro s Nicolasom Cageom a vôbec mladistvými muži sa to vo filme len tak hemží - spomínaný Cage a napríklad aj mladý Jim Carrey, ktorý mal ešte pred všetkými dobrými filmami. Potom tiež šaty, autá a vôbec správanie ľudí v dobe rock n rollu bolo veľmi zábavné. Iba neviem, prečo je u nás film prekladaný ako Peggy Sue sa vydala, keď to má byť minulý čas. Na Francisa Forda Coppolu ale slabé. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zbytečného filmu z dřívějších časů. Jima Carreyho je zde zoufale málo. Cage má své nejlepší časy teprve před sebou a sledovat 100 minut Kathleen Turner jak se neumí rozhodnout s kým spojí svou budoucnost není zrovna dvakrát zábavné. Největší záhadou pro mě je, proč tohle Coppola vůbec točil. 40% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (13)

  • Úvodní scéna, kde se Peggy Sue (Kathleen Turner) připravuje před zrcadlem na večírek, není ve skutečnosti natočená před zrcadlem. Je možné si všimnout zpoždění v pohybech druhé ženy sedící zády k divákovi. (Malory)
  • Z Nicolase Cage a Jima Carreyho se při natáčení stali velmi blízcí přátelé. (Edgerton)

Reklama

Reklama