Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi mizerný akčný film, ktorý mi miestami prišiel dosť trápny. Akčné scény boli až nechutne nereálne a to, ako dievčatá prežila hromadu kopancov, pádov a striel mi prišlo dosť naivné. O nejakom zmysluplnom deji sa tiež v tomto prípade hovoriť nedá. Klady filmu nachádzam len, ak sa na film budem pozerať ako na paródiu, ale to asi nebolo pôvodným zámerom tvorcov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na chlup stejná kokotina jako minule, ale i tady si skoro každý najde alespoň špetku toho, čemu se zasměje. Ať už nenuceně, protože se baví, nebo nuceně kvůli naservírované dávce tvůrčí trapnosti a ujetosti celého příběhu. Naše trojka se snaží, občas jsou dokonce i sexy, ale nějak výrazněji mě to neobohatilo. Pravdou však je, že ke konci mě to už nebavilo vůbec a nepomohla tomu ani Demi Moore. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Jednotka je moja obľúbená guilty pleasure oddychovka... dvojka jej tieň neprekročila. Aj keď je tu ešte nabúchanejšie obsadenie s kopou "cameo" jednohubiek, nefungujú tri základné paramtere: záver skĺzava ku klišé happy-end morálčičke... chémia medzi bosleym a anjelmi nesiaha ani po kotníky tomu, čo v jednotke stváral neprekonateľný bill murray (a to mám bernieho maca pritom celkom rád) a je to o dobrých min. 10 minút dlhšie, než "it should be". ale zasa - je tu viac soft-erotiky... takže pozerať sa to dá. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já jsem nenáročnej divák, takže mě stačí když Cami kmitá tou svou prdelkou ze strany na stranu a už uvažuji, že by mohl film dostat Oscara. Krásně se na to kouká. Přestěhovanej blázinec na filmové plátno. Samozřejmě vážně se tady nedá brát ani upozornění před filmem, že kopírování DVD je zločin. Prdlost dostala zelenou jak v akčních scénách, tak v dialozích a tvrdě devastuje diváky co berou všechno ukrutně vážně. No a nás magory veme třeba scéna jak ten černoch olizuje surf, tanec na MC Hammera, úvodní mongolská akcička je vynikající zvěřinec, hlavně Cami na tom bejkovi no a pak ten přestup z letícího náklaďáku do padající helikoptéry to je lahůdka, kterou dělám každou sobotu dopoledne. Vrcholová scéna je samozřejmě ta, jak se potká Cami v bílých plávkách s Demi v černých plavkách, to už jsem padal do mrákot. Červený ferari, zlatý pistole, no prostě ten film je ňami, ňami, hlavně Cami, Cami . ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Feel Good Time - Pink/William Orbit [3:59] ,2. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Nickelback/Kid Rock [3:45] ,3. Rebel, Rebel - David Bowie [3:09] ,4. Danger! High Voltage - Electric Six [3:35] ,5. Livin' On A Prayer - Bon Jovi [4:08] ,6. Any Way You Want It - Journey [3:24] ,7. Surfer Girl - The Beach Boys [2:26] ,8. Working for the Weekend - Loverboy [3:42] ,9. A Girl Like You - Edwyn Collins [3:56] ,10. Nas' Angels...The Flyest - Nas/Pharrell [3:45] ,11. I Just Want to be Your Everything - Andy Gibb [3:45] ,12. This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole [2:51] ,13. U Can't Touch This - MC Hammer [4:16] ,14. Last Dance - Donna Summer [3:19], ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Drew Barrymore (Dylan) opravdu chtěla ve své flashbackové scéně píseň od Jona Bon Joviho "Living on a Prayer", jenže práva na ni byla moc drahá. Tak Drew zavolala samotnému Jonovi a vysvětlila mu, jak je pro ni důležité, aby ve filmu jeho píseň zazněla. Bon Jovi tedy udělal výjimku a píseň nakonec ve filmu zazní. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama