Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (435)

numi 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi nadsázkou a špatnou parodií je tenčí než latexové oblečky hlavních hrdinek a McG ji ve dvojce bohužel trefit nedokázal. Ale to se tak trochu dalo očekávat... Jediným překvapením za oněch bolestných sto minut tak je to, že co se sex-appealu týká, strčila všechny tři andílky do výstřihu babka Demi Moore. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Úlet bez jakéhokoliv náznaku děje a logiky . Nudná slátanina přehnaných triků a pokusů o parodie slavných filmů. Někoho možná potěší několik menších roliček známých celebrit a někoho i střeštěné ksichtíky všech tří slečen, které sice nepostrádájí sexy look, ale to je tak asi všechno. Takže jediné co stojí za řeč je solidně udělaná akce a režisérovo vyžívání se v bullet-timech. ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

u tohodle filmu jsem byl připravenej, že se zde nebude nacházet moc inteligentní příběh, ale zato plno srandy a pár pěkných efektů. První půlka filmu je skvělá, jeden gag střídá dráhý a to vše je doplněno zvláštními efekty a akčními scénami. Bohužel uprostřed filmu se autoři snaží o jakousi zápletku a viditelně to filmu nesvědčí. Takže je z toho zase "jenom" průměrná komedie. Nelze ale upřít, že Diazová je hezčí a hezčí a má pěkný kalhotky se Spider-manem:-))) Ideální film pro podzimní večer, který mě celkem potěší... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

McG-ho by som chcel vidieť režírovať Bonda. Ale musel by ho niekto trochu krotiť. Druhý diel Charlieho anjelikov dopláca na jedinú vec a tou je roztrieštenosť a príliš veľa sitcomových gagov zbytočne poprilepovaných uprostred úžasnej nerealistickej McGovej akcie. K tej si treba prirátať ústrednú trojicu anjelov a množstvo zábavných cameo rolí (zažiaria najmä John Cleese, Matt LeBlanc a psychotický Crispin Glover) a nádherný glamorous fetiš je na svete. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Co můžete čekat od filmu, jehož originální název mluví o úplných trotlech?;) Spoustu akce, žádný smysl čehokoliv, děsně cool postavičky, a abych nezapomněl, pěkné roštěnky. A k nim ještě Demi Moore, jejíž scény jsou tím nejlepším, co druhý díl andělských mršek nabízí. Billa Murraye, skvělého znuděného zmatkáře se stylem nahradil neskvělý nudný pablb původu exotičneho, a jeho scény jsou pro mě (a tím pádem i pro film;)) naopak tím největším záporem. Z lasičky sice možná umřete a MC Hammer je taky pořádná šupa, ale celkově to prostě je slabší než jednička - a tak dám (vzhledem k obsahu) slušných 50%. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Když andílci tancují v klubu, můžete v pozadí zahlédnout jednu ze členek Pussycat Dolls, Carmit Bachar. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama