Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Pořád se mi zdá, jako by ostatní lidi nahrávali džouky Christině Ricci, protože taková vtipnost není dosáhnutelná standardními způsoby. A navíc je to kchůl gothic loli. A přežila mučení Disneym. Ovšem to je jen špička ledovce, jak je napěchovaný tento film vtípky a hvězdnými herci - zejména tedy seriálového původu - z nichž asi nejvíce vyčnívá Peter MacNicol tuzemským divákům známým zejména z Ally McBealové. Důstojné pokračování. Je moc veliká škoda, že rok po natáčení zemřel Raul Julia a i to nejspíš zamezilo vzniku 3. dílu. Své diváky by si to dozajista našlo. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"You have taken the land which is rightfully ours. Years from now my people will be forced to live in mobile homes on reservations. Your people will wear cardigans, and drink highballs. We will sell our bracelets by the road sides. You will play golf and enjoy hot hors d'oeuvres. My people will have pain and degradation. Your people will have stick shifts. The gods of my tribe have spoken. They have said, "Do not trust the Pilgrims. Especially Sarah Miller." And for all these reasons I have decided to scalp you and burn your village to the ground." ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl drží atmosféru prvního dílu a v lecčems ji domlsává. Bizardní novorozeně s knírkem je příkladem, kam Adamsovi poskočili. Herci opět dokázali, jakými výrazovými schopnostmi disponují a je radost na ně opět pohledět. Hlavně Wednesday mě velmi potěšila - její divadelní rozhled a názory s následným přeorientováním táborové inscenace k masakru jsou perfektní. V třetím díle by mohla třeba režírovat v Royal court theater nebo třeba na Off Broadwayi. Ještě černější, vtipnější než jednička... Makabralní... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)
  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)
  • Mercedes McNab, která ztvárnila roli protivné Amandy, si v prvním díle zahrála skautku se sušenkami. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama