foto

Mercedes McNab

  • nar. 14.3.1980 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Mercedes Alicia McNab se narodila 14. března v Kanadě. Je dcerou úspěšného anglického fotbalisty Roberta "Boba" McNaba. V devíti letech se i s rodinou přestěhovala do Los Angeles, kde o rok později započala svojí hereckou kariéru rolí dívčí skautky ve filmu THE ADDAMS FAMILY.

Do diváckého povědomí se dostala až vedlejšími rolemi v televizních seriálech jako BUFFY THE VAMPIRE SLAYER (na jehož castingu se zprvu ucházela o titulní roli), ANGEL či SUPERNATURAL. Poté následovaly i role filmové, zde stojí za pozornost horrory HATCHER a DARK REEL.

V roce 2006 se objevila na obálce listopadového vydání Playboye, pro který zapózovala a následující rok byla týmž magazínem vyhlášena za jednu z 25 nejvíce sexy celebrit.

Caminzind

Herecká filmografie

Filmy

2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
Thirst
2008 Dark Reel
XII
Zmije útočí (TV film)
2007 The Pink Conspiracy
2006 Hatchet
2001 Beer Money (TV film)
2000 Legenda divočiny: Volání bílého vlka
1997 Útěk z Atlantidy (TV film)
1994 Savage Land
The Fantastic Four
1993 Addamsova rodina 2
1991 Addamsova rodina

TV seriály

2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Mrazivé uspokojení (S04E14)
2008 Agentura Jasno (TV seriál)
Jízda smrti (S03E03)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Love, Bullets and Blacktop (S01E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Fresh Blood (S03E07)
2003 Run of the House (TV seriál)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Downtown Crossing (S05E15)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Poblouznění (S05E14)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šíleně zamilován (S05E07)
Rodina (S05E06)
Šílenství (S05E04)
další epizody (5)
1999 Angel (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Staré křivdy (S04E08)
Iniciativa (S04E07)
Nelítostné denní světlo (S04E03)
další epizody (5)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Přání (S03E09)
Očarovaní, usoužení a pomatení (S02E16)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sejde z mysli, sejde z očí (S01E11)
Žně (S01E02)
Smart Guy (TV seriál)
USA High (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Tak tohle je můj život (TV seriál)
Halloween (E09)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making of 'Hatchet', The
2005 'Angel': The Final Season
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace