Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco v ALMOST FAMOUS hraje Francis McDormand ustaranou matku prosazující heslo neber drogy, ve filmu LAUREL CANYON si zahrála drsnou rockerku, pro kterou jsou drogy a volná láska běžnou součástí života. LAUREL CANYON je známé údolí v Hollywoodu, ve kterém mají své luxusní rezidence producenti a hudební hvězdy. V jednom takovém honosném sídle mají nahrávací studio a zároveň bydlí Jane se svým milencem, rockovým guru Ianem. Jejich bohémský život ale jednoho dne naruší Janin syn Sam, který úspěšně dokončil studia medicíny na Harwardu a nyní se vrací do LA dokončit postgraduální studium neuropsychiatrie. Není sám, přivezl si s sebou svou dívku ze studií Alex. Mladý pár ovlivněný konzervativním způsobem života na Harwardu se střetává s jinou společenskou realitou. Jane se bude muset znovu naučit, jaké to je být dobrou matkou svému synovi. V roli mladého medika Sama uvidíte Christiana Balea (Americké psycho, Království ohně), jeho přítelkyni Alex hraje krásná Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld, Van Helsing). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Beckinsale si s McDormand rozdáva bozky priamo pred jej synom a dobre že mu nevytiahne z nohavíc brko, nuž celé to je také voľnomyšlienkárske, roztopašné, akoby oslava voľného štýlu života. Mne to prišlo viac menej miestami zvrátené a otrasne nudné. Charaktery neboli nejako rozvinuté a vlastne ani nemali charakter. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,663,356Tržby Celosvetovo $4,412,203║ Dráma zo života čo sa na nič viac než nemusí nehrá, a to je škoda, že tak tomu chýba trošku hlbší dejový či rovinný nádych čo by mohol viac upútať a prípadne poučiť ako to v živote chodí. Tak trochu je to film bez riadneho konca, proste prídu titulky a pocit je potom ťažko stanoviť k tomu čo bolo videné. Christian Bale svojou úlohou a teda jej stvárnením samozrejme aspoň o triedu všetkých prečnieva a to tam majú 3 hlavné postavy na vlas rovnaký priestor. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Mezilidské vztahy vždy plnily scénáristické deníčky. Nejinak je tomu v příběhu odehrávajícím se v proslaveném údolí Hollywoodu. Do svobodomyslného života producentky Jane tak náhle vstoupí syn-lékař s atraktivní přítelkyní Alex. Měli být sami, studovat. Klidný pobyt se však rázem mění na kontrast mezi životem studované dvojice a bohémským přístupem k povinnostem, značně posilněným alkoholem a volnou láskou. Citové odcizení však nefiguruje pouze mezi matkou a synem, ale i mezi dalšími zúčastněnými. Jemně načrtnutá psychologie tak diváka osloví a s mírnými výkyvy jen nepustí až do závěrečných titulků. Pomalým tempem nám tvůrci předkládají zakázané ovoce (prolínání obou světů). Film jistě osvěžují herecké výkony – zejména Christian Bale, Kate Beckinsale (pro mě bezesporu příjemná změna) a pochopitelně Frances McDormand v úlohách hlavních a duo McElhone a Nivola (bráška Pollux Troy z Face/Off) v těch vedlejších, které milostné napětí o to více rozvíjí. Nenápadný, přesto svěží film, si zaslouží hlubší pozornost!! Každý si z něj vezme to, co považuje za podstatné!! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Nemam už moc rád ty typy filmu kde se upejpavá holka nechá svést nesvázanou povahou buď kluka nebo v tomto případě matkou a klukem zároveň.Jinak příběh o páru Bale a Beckinsale,kteří se sami hledají a náhodou jim k tomu má pomoct nová práce a divoká povaha matky Christiana Bale...No nevím maximálně 60 % a to za scénu v hotelu kde je vidět naštvanej Bale a za pohledy Natashy McElhone. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vztahovka kořeněná čtyřmi až pěti druhy pepřů, která ale stejně furt nemá dost silnej chuťovej nádech. Výdech. Vzdech. Dech. Pech. Do toho nám hraje dost ufrňěná hudba, se kterou bych v uších nešel krmit ani husy. Všichni herečtí herci potěší, z toho nejvíc asi Kate Beckinsale a to svým andělským vzhledem, jo krásná. Příště, až se na to kouknu, se na to už rači nikdy nekouknu, páč hodnocení by spadlo minimálně o dva body dolů. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama