Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco v ALMOST FAMOUS hraje Francis McDormand ustaranou matku prosazující heslo neber drogy, ve filmu LAUREL CANYON si zahrála drsnou rockerku, pro kterou jsou drogy a volná láska běžnou součástí života. LAUREL CANYON je známé údolí v Hollywoodu, ve kterém mají své luxusní rezidence producenti a hudební hvězdy. V jednom takovém honosném sídle mají nahrávací studio a zároveň bydlí Jane se svým milencem, rockovým guru Ianem. Jejich bohémský život ale jednoho dne naruší Janin syn Sam, který úspěšně dokončil studia medicíny na Harwardu a nyní se vrací do LA dokončit postgraduální studium neuropsychiatrie. Není sám, přivezl si s sebou svou dívku ze studií Alex. Mladý pár ovlivněný konzervativním způsobem života na Harwardu se střetává s jinou společenskou realitou. Jane se bude muset znovu naučit, jaké to je být dobrou matkou svému synovi. V roli mladého medika Sama uvidíte Christiana Balea (Americké psycho, Království ohně), jeho přítelkyni Alex hraje krásná Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld, Van Helsing). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Muzete mi nekdo sdelit svuj nazor na ten konec ?? Nejak sem to nepobral - Sam (Ch. Bale) ukoncil telefonat a potopil se do bazenu ... jeste teda sledoval tu lodicku na dalkovy ovladani ... jinak dobrej film - videl jsem uz nekolikrat - idealni pro uvedeni na ct2

Uživatel runner85 smazal svůj příspěvek.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ten film tak trochu nemá konec. Příběh se sice 100 minut rozvíjí, ale pak najednou něco jako vyvrcholení a nic... 10 min na nějaké ukončení by už je snad nezabilo.

Ivi06

Ivi06 (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě příjemně překvapil...Především se mi líbily herecké výkony. Není to sice film, který by se vyznačoval oduševnělým příběhem, ale příjemně jsem se u něho uvolnila a odpočinula...ale nečekejte žádný zázrak. Asi to ani není film, který Vám vstoupí do paměti a budete ho všude doporučovat...to asi určitě ne... Nedá se říct, že by nestál za vidění...nic si z toho asi neodnesete....Mám z toho dost rozporuplné pocity, protože sice mi ten film nic extra nedal- ale jednoduše se mi prostě líbil.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Tato část - rozhovor mezi Sárou a Samem mi něco připomíná - asi Ženu mého muže? - prostě kouzelné - jen slepí a hluší tomu nerozumí: Sara: I just... I don't really know you, I... I just feel connected to you, I feel... I feel safe with you. Like it's okay to be honest. It's just one of those things. I'm just attracted to you. And it's not just because I think you're incredibly sexy. Sam: [laughs, exhales, scratches his head] I think that you're incredibly attractive too, Sara, I do. Sara: You do? Sam: Yeah, I think about you. Trust me. A lot. Sara: How do you think about me? Sam: How? Sara: Yeah. Do you think about me having sex with you? Sam: Yeah. Sara: How? Sam: How do I think about having sex with you? Sara: Yeah. Do you think about me going down on you? Sam: Yeah, that's... that's part of that. Sara: Me too. I think about how you taste. Sam: I'm sure you taste sweeter. Sara: Do you resist me? Sam: No. Sara: Do you give yourself over? Sam: Yeah. Sara: Completely? Sam: Completely. Sara: [exhales] That gets me on. Sam: You're easy. Sara: No. With you I am. Sam: So I get to... I get to work on you for a while or do we just fall asleep? Sara: You can work on me all night long.

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

význam filmu? Mam rad bezvyznamove filmy, ale tohle me vubec nebavilo.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

tak to prr, skutečnost, že si význam filmu nepochopil, neznamená, že žádný není

Reklama

Reklama