Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

stokarina o poblaznenom dievcati buchnuteho do slavneho spevaka, kt. ani vlastne nevie spievat. bynesova je druhotriedna herecka, kt. patri do takychto sraciek a najviac vas nasere svojim pisklavym hlasom alebo jej ksichtenim. no proste bleee. film obsahuje cely rad trapnych scen bez pointy a takym happy endom, ze az do placu vam pojde. proste toto uz nie je ani pre nastrocne naivky. toto je odporny sekrement. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Neměl bych se sice vyjadřovat úplně ke všemu, ale to je tak, když se vážně nudíte, jen se válíte a přepínáte televizi. Tak si řeknete, že to zkusíte. A film skončí a jste jako po lobotomii. Ne, vážně něco takhle hloupýho, nestálo ani v nejmenším za to, abych u toho vydržel, ale stalo se a tři hodiny, po skončení, jsem si snažil vyndat pletací jehlici z ucha. Což bylo od dost příjemnější než tohle sledovat. ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

Vtipný nápad, dobrý scénář. Bohužel tady pozitiva končí. Když už to vypadá, že konečně režisér ze zajímavé zápletky vytáhne víc, přichází pouze další zklamání. Ani pár pokusů o vtip to nezachrání. Zklamáním je bohužel i Amanda Bynes, která jak se zdá, nedokáže hrát nic jiného než jen ztřeštěné puberťačky. V Královně ročníku jí to člověk uvěřil, v Co ta holka chce bych jí za to i zatleskala, tady má ode mě velký palec dolů. ()

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Amamda Bynes je fajn. Umí být milá, vtipná, zábavná i hezká. Tentokrát však ztroskotala v mizerném pokusu o komedii, který má bídný scénář a ještě horší režii. Kleiser sice koncem sedmdesátých let natočil vynikají Pomádu a slavnou Modrou lagunu, ale pak nějakým záhadným způsobem přišel o všechny své filmařské schopnosti a nikdy už je nezískal zpět. Nejde o to, že je příběh stupidní, ale o to je neuvěřitelně nudný, špatně natočený, špatně zahraný. Bez jediného vtípku, jediného zapamatovatelného okamžiku. Plný nesympatických postav. Dokonce i jindy sympatická Amanda Bynes, která je schopná sama utáhnout kdejakou pitomost, zoufale kolísá mezi trapností a naprostou bezradností. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama