Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nechápem to nízke hodnotenie. Mne sa to páčilo už pred rokmi a stále ma to baví. Naviac na to, že to zostrihali z niekoľkých dielov zrušeného seriálu, tak je obdivuhodné, že to po dejovej stránke bez problémov funguje. Obsadenie je menej hviezdne ako vo filme, ale zo sexy mrchy Amy Adamsovej sa medzitým stihla stať hviezda. Robin Dunne funguje rovnako dobre ako Ryan Phillippe a vzhľadom na to, že je to prequel a je menej skazený, tak je jeho postava sympatickejšia. Sarah Thompsonová síce na Reese nemá, ale aj jej by som bez problémov podľahol. Celkovo si ale tento diel zachoval rovnako vtipné dialógy, dobré herecké výkony a svižnú réžiu ako jednotka. Vidno, že to točil ten istý človek. K dokonalosti mi tam chýba len podobné vyústenie ako v jednotke, ale keďže je to prequel, tak Sebastiana na konci čaká nemilé prekvapenie vďaka čomu sa z neho stane ten parchant akým bol na začiatku jednotky. Škoda, že z toho nevznikol seriál. Mohla to byť rovnaká zábava ako prvý film. 7/10. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tady asi nešlo udělat nic jiného, než z předkračování známého, oblíbeného a tu a tam hodně ceněného (třeba mnou) filmu, udělat v podstatě komedii. Ano, protože hodně často se u filmu zasmějete. Příjemné je, že většinou nejde poznat, zda to byl záměr nebo ne. Už ta úvodní scéna, která v podstatě kopíruje tu z prvního filmu jen s jinými aktéry... Nejdříve jsem se přeobsazení mladších postav obával, ale minimálně u Catherine se záměr zdařil, Amy Adams si svou roli užívá skoro tak dobře jako S. M. Gellar v jedničce. S prequelama je zpravidla problém, že nejednou mění pohled na původní příběh. Stejně jako tady tenhle díl mění pohled na Sebastiana. Jde jen o to, zda to divák přijme pozitivně nebo negativně. Ale pointu má tohle zajímavou. A nakonec to přeci jen zapadne. Nemá to však už ty koule, testosteron, tah na bránu a parádní výběr hudby jako předchozí snímek. I to je úděl prequelů, neboť přichází s něčím, co už tak nějak známe. 2.5* ()

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnimu dilu je to brany vic jako komedie, nerikam buhvijak ftipna, ale standard mezi tema teen. Bohuzel se to menuje Cruel intentions 2 a vzhledem k tomu musim srovnavat s prvnim dilem ktery se mi libil a zaujal nejen jednoduchymi ftipy typu: holka se u dela na sedle,haha" ale i necim vic ;-) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama