Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Chcete-li zhlédnout nepříjemnou (a nervy drásající) hororovou podívanou, tak se tomuto lacinému braku vyhněte obloukem. Pakliže Vám ovšem nevadí přehlídka klasických hororových klišé v kombinaci s naprosto retardovaným scénářem a vypatlanými postavami, tak se nebojte dát této komedii (nebo snad parodii?) šanci - pobavíte se totiž opravdu královsky :) Plusové body navíc přidává fakt, že se tahle šílenost nebere ani trochu vážně, zásluhou čehož mi snímek připadá mnohem stravitelnější, než jsou všechna pokračování / prequely z let 2013 až 2022 :) PS. Když mohl být v Halloweenu 5 tajemnej chlápek v okovanejch botách, proč by zde nemohl být tajemnej frajer jezdící v limuzíně? 50% ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Reklama

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ještě než se na nás vyřítili videoklipové verze "Texaského masakru" vznikl tento velice špatný a nudný remake se začínajícími hvězdami Renée Zellweger a Matthewem McConaugheyem. Snímek postrádá jakékoliv napětí a po celou stopáž si nepřipraví nic zajímavého nebo snad dokonce napínavého. I slabé novodobé remaky jsou o něco zajímavější. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama