Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Will Smith dokazuje svou extra třídu i v romantické komedii, která na první pohled vypadá podivně, ale vyklube se z ní velké překvapení, plné příjemných vtípků, postav a hereckých výkonů. Ať si říká, kdo chce, co chce, tak Smith válí na plné čáře a každý muž mu určitě závidí Evu Mandes ( i přes její "výstřelky":)). Kevin James jako právník, který se zamiloval do velké hvězdy využije služeb Smithe, který mu radí, jak získat srdce své vyvolené (neplést s přespáním v její posteli). Andy Tennant natočil příjemnou a rychle ubíhající komedii, v které je dost především kvalitních vtipů a velmi málo trapných. To se v dnešních komediích nevidí příliš často a proto jedno velké díky. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak Hitche potkal v osmé třídě, mohlo to s tou blondýnkou z páté řady dopadnout úplně jinak a celý ten bláznivý kolotoč se mohl spustit ještě dřív, než mi na bradě stačil vyrašit první vous. No vida... Dneska mám vousů plné zuby (doslova) a už dávno vím, že cestu do lékárny si každý musí poctivě vyšlapat sám. Přišel jsem na to i bez Hitche, takže sorry, kámo - nejsi mi k ničemu. Leda, že bys vyřídil Evče, ať mi brnkne, až to zas poděláš. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Verili by ste, že Will Smith do roku 2005 nehral v žiadnej romantickej komédii? A že i v nej podáva skvelý výkon? Tento troška vynaliezavý a štipku šikovný film je romantický i vtipný, ale (na americkú romantickú komédiu) pritom psychologicky slušne prepracovaný (je jasné, že takúto prácu môže robiť iba niekto, komu ženy v minulosti ublížili alebo on im a teraz robí pokánie). Problém je v tom, že je to neuveriteľné (keď sa ma niekto spýta v čom, týždeň sa s ním nebudem rozprávať), vyložene vtipných je len zopár scén a hoci je Smith vo veku 37 rokov úžasne rozkošný, prehnaná dĺžka (skoro dve hodiny!), priemerný scenár, nezáživná réžia a tradične mdlá Mendesová to (z)ničili. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Eva Mendes (Sara) se objevila ve videoklipu Willa Smithe (Hitch) Miami (1998). Když mu to při natáčení připomněla, Smith musel ostýchavě připustit, že si na ni nevzpomíná. (hippyman)
  • Keď Sarah (Eva Mendes) a jej priateľ jedia v reštaurácii Rice to Riches, v pozadí je počuť zvuk príborov. Všetky jedlá sa však podávali na plastových tanieroch a ľudia jedli plastovým príborom. (Arsenal83)
  • Sarin (Eva Mendes) byt sa nachádza v podkroví v štvrti Soho (New York, New York, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama