Reklama

Reklama

Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (372)

nash. 

všechny recenze uživatele

Vizuálně koukatelná jednorázovka, u níž jsem měl neodbytný pocit, že je takovým měně vydařeným klonem ulítle zábavné Ultraviollet. Několik skvělých momentů, pár dobrých nápadů a supersexy Charlize (která by si bezdebat zasloužila roli v nějaké pořádné akční jízdě), což bohužel nestačí k napravení dojmu z mizerného scénáře a nepříliš zvládnuté režie. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

70% Charlize je tak úžasná herečka, že by se mi kvůli ní snad začala líbit i Rodinná pouta. Asi nejsem schopný soudně hodnotit, ale v každém případě mě zaujala i spousta originálních nápadů (především výprava a různé technické blbůstky) a zajímavá zápletka. Ani nevím proč, ale celou dobu během sledování se mi furt v hlavě vybavoval film Dark City (Smrtihlav). ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tahle sci-fi podívaná taková nadprůměrná pohádka, ve které jsou sem a tam pěkné nápady,občas povedené efekty a i jednoduchý příběh na odreagování. Dalším plusem je Charlize, které to tu sluší i s černými vlasy. Co je dost na prd je střih v akčních pasážích, kde není pořádně vidět, co se přesně děje a kazí to celkový dojem z těchto scén. Hudba mě ničím nezaujala. Za mě 60% :) ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Škoda, že Æon nechodila celý film v pyžame ako v tej kombinéze, možno by som dal aj dve hviezdy. Akčné scény sú bohužiaľ trápne a smiešne zároveň a k tomu ešte prehľadné ako výpis z účtu. Príbeh nudný a na to, že sa odohráva o 400 rokov ďalej aj nejako držiaci sa pri zemi(klonovanie, guličky reagujúce na piskot, strieľajúce stromy atď.- pche, to bude už o 100 rokov a možno aj skôr:)), bez fantázie. Slabota a aby som parafrázoval jedinú dobrú hlášku z filmu - Keep away from Æon Flux. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Je to někde mezi 3 - 4 hvězdičkami. Vadila mi nedotaženost některých linií, nevysvětlené schopnosti telepatie, a paní režisérka měla natáčení akčních scén svěřit někomu, kdo s tím má alespoň minimální zkušenosti. Jinak ale zajímavý příběh, který mi připomněl Ostrov nebo Loganův útěk (ten původní, remake snad ještě není na trhu), velmi dobrá kamera a kompozice záběrů, slušná hra s barvami, a v závěru odkaz k japonským kung fu filmům. Charlize Theron sice mohli udělat lepší účes než tuhle splácnotinu, ale to je to nejmenší. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (11)

  • Během natáčení si Charlize Theron vážně poranila krční páteř a natáčení muselo být na čas odloženo. (Reiniš)
  • "Aeon Flux mě zaujala hlavně svými nedostatky. Je to morálně ambivalentní hrdinka, která se často chová iracionálně nebo nemístně," přiznává režisérka filmu Karyn Kusama. (Reiniš)
  • Aeon Flux se původně měla natáčet v hlavním městě Brazílie, což se ale ukázalo jako nerealizovatelné, a tak nakonec film vznikl v Berlíně. (Reiniš)

Související novinky

Charlize točí bez přestávky

Charlize točí bez přestávky

16.01.2006

Charlize Theron si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovní vytíženosti. V North Country utekla z nepodařeného manželství k hornické práci a předpokládaný akční hit Aeon Flux selhal nejen u… (více)

Reklama

Reklama