Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fotografka Rafi (Uma Thurman) je velmi atraktivní 37-letá žena. Po rozvodu řeší zklamání z mužů se zkušenou terapeutkou Lisou (Meryl Streep). Ta jí poradí, aby si našla takového muže, který jí zase vrátí chuť do života. A tak se Rafi seznámí s okouzlujícím a přitažlivým Davidem (Bryan Greenberg). Fantastický milenec je o 14 let mladší. Na pravidelných setkáních s terapeutkou Lisou září Rafi štěstím a při konverzaci zabíhá až do těch nejintimnějších detailů mileneckého vztahu, včetně pikantností. Lisa je spokojená s pozitivním vývojem své klientky. Její klid ale vezme velmi rychle za své v okamžiku, kdy zjistí, že oním ideálním mužem je její vlastní syn! Je vůbec možné se s takovou situací vypořádat? Snadné to asi nebude, když už i tak zkušená terapeutka potřebuje terapii... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (341)

Tomco 

všechny recenze uživatele

Celý čas som mal neskutočné nutkanie kričať na Umu nech ukáže cicku :), sorry. Ale čo už, fakt sa na ňu dobre pozerá, nielen chlapsky a nadržane, ako na sexuálny objekt, ale aj nestranne, ako na kvalitnú herečku (dá sa to asi tak desať sekúnd po orgazme, potom je to zas len o tej nadržanosti). Aby ale tento koment nebol moc sexistický, odpichnem sa od samotného názvu, najkrajší čas. S týmto filmom to bol fakt tie necelé dve hodky najkrajší čas. Moc príjemné dielko. A Meryl to je nezmar, zahrá všetko a vždy na 200%. 80% ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velice originální a v mnoha ohledech netradičně pojatý romantický film. A může za to zejména Ben Younger, jehož režie je úplně jiná, než na jakou jsme u podobného typu filmu zvyklí. Je směšné tu číst něco o tom, jak je tenhle snímek neoriginální... Zajímavé je, na kolik je tenhle snímek klasický, zejména v detailech, jednotlivých záběrech, pohybech kamery, přesto však nabízí nový pohled. Herecké výkony nejsou dokonalé, jak by se hodilo napsat, ale přirozené, ostatně jako vše v tomto snímku. Podivně znějící dialogy nejsou pouhé floskule, ba naopak skvěle fungují, neruší. Přesto se však v pár momentech může zdát Prime kýčovitý, ale on není. Některé situace jsou nápadně podobné tomu co jsme již několikrát viděli, ale jen abychom z nich mohli vyjít s novým dojmem... Příjemná to komedie... [TOP 19/6 77%] ()

Reklama

murakamigirl 

všechny recenze uživatele

Musím zdôrazniť, že nebyť velezábavnej mimiky Meryl Streep a rozkošného výkonu pôvabom prekypujúcej Umy Thurman, šla by som určite na ***. Bola by to len (?) ďalšia neškodná, milá komédia o vzťahových patáliách, nespôsobujúca výrazné brušné otrasy, ale zato uspokojivo úsmevná, s jednou dementnou vedľajšou postavou, no zato s veľmi ľudsky, trefne a vydarene napísanými ústrednými charaktermi (Rafi, Lisa). Lenže, skvostná mimika Meryl Streep a rozkošný Umin výkon tu sú. Obsadenie tu hrá i trikrát zásadnejšieho činiteľa, aký predstavuje scenár. Fakt. Tieto dve ženy sú alfou a omegou (príde iba mne humorný tento výraz?:)) príbehu, celý film z nich čerpá a visí na nich aspoň tak ako sa to deje u ústredného páru. No a na tieto dve ženy je tu radosť pozerať. Široké slnečné úsmevy Umy rozžiarenej ako americký vianočný stromček v strihu s bezradnými kukučmi a zúfalými rozpakmi Meryl robia zo sedení, ktoré by iste mohli byť aj zábavnejšie či vyhranenejšie, skvelú zábavu. Streep a Thurman dodávajú "Prime" úprimnú iskru a kúzelný elán. Preto je to tak príjemná- aj keď štipku natiahnutá- NADpriemerná oddychovka. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

U Prime jsem si konečně přiznal, jak je pro velmi těžké psát komentáře k filmům, které mám mezi 50 – 70%. Jednak už jen tím, jak bojuji vnitřně s tím, že tyto filmy, které nejsou nic proti ničemu, tj. neublíží, neuškodí, ale nezanechají až na pár mžiků nějaký dojem, se mi jeví psaní komentářů jako zbytečné Bohužel, i když proč bohužel, tenhle film je takový.. Je vyvážený, jemně nadprůměrný Nadstandardně standardní pasivní zábava. O nadprůměr se postaral trojlístek hlavních představitelů, kteří tento film zvedli a dali mu život Tenhle film je inteligentní, lehký není špatný ani hloupý ani převratný, jak říkám, je to lepší střed filmového spektra. A to je taky fajn, ne? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bezesporu rozumná a nevšední komedie (prokládána stylovou hudbou), bez zbytečného sentimentu, s velmi příjemným závěrem (i když možná už tvůrci nevěděli kudy kam)!! Mohlo sice být o jeden dva zvraty méně, přesto je upjatá Židovka v podání OPĚT bezchybné Meryl Streep vynikající, stejně jako mladší kolegyně Uma Thurman!! A to, že stále zajímavější Younger míchá intelektuální dialogy (náboženství, soužití dvou lidí) s místy lacinými nápady (opět partička přátel-homosexuálů), a že občas škobrtne, mu jistě odpustíme!! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Film dostal od MPAA původně ratingové omezení přístupnosti R, nakoneč však bylo zmírněno na PG-13. (jezurka42)
  • Na začátku filmu jdou hlavní představitelé do kina. Na programové tabuli je napsáno Blow-up (Zvětšenina) a Zabriskie Point (oba filmy jsou dílem známého režiséra Michelangela Antonioniho), jenže ve scénách v kině zjistíme, že ve skutečnosti promítají nějaký animovaný film. (Rodriguez)
  • Hlavní roli měla původně ztvárnit Sandra Bullock, ale žádala výrazné zásahy do scénáře. Když to režisér Ben Younger odmítil, vzdala se účinkování ve filmu. Jen dva týdny před plánovaným začátkem filmu za ni zaskočila Uma Thurman. (imro)

Reklama

Reklama