Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Medvěd grizzly Boog je zlenivělý domácí mazlík patřící laskavé lesní strážkyni Beth, s níž vystupuje na různých akcích. Bydlí v garáži, z níž má udělaný pohodlný pokojíček s koupelnou a záchodem. Jeho jediným problémem je zlý lovec Shaw, který na něj má dlouho políčeno. A právě on se nepřímo stane příčinou změny Boogova života. Osudným se mu totiž stane mladý jelen Elliot, kterého Shaw chytil. Nejprve Booga přemluví, aby ho osvobodil, a pak ho zláká k výpravě do města, která skončí likvidací místního obchodu. Průšvihy, do nichž se medvěd kvůli Elliotovi dostane, nakonec vedou k tomu, že ho Beth musí odvézt do divočiny. Jenže Boog nemá se životem v přírodě zkušenosti a příliš užitečným pomocníkem se mu nestane ani Elliot. Však jsou také místním zvířátkům jen pro legraci. Ta je však brzy přejde. Za pár dnů totiž začíná lovecká sezóna. Tentokrát však bude překvapivá. Zvířátka se pod vedením Booga a Elliota rozhodnou lovcům postavit. Vyzbrojí se vším, co najdou v ukradeném karavanu postarší manželské dvojice, připraví pasti a vymyslí řadu lstí. A Boog konečně najde své místo v životě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Když pominete dva hlavní hrdiny, kteří nejsou nejchytřejší (hlavně Elliot - od té doby mám to jméno spojené s idioty...), tak je to nakonec celkem zábava, která není zase tak dlouhá, takže nuda rozhodně nehrozí. Některá zvířátka (např. veverky, bobři nebo Buřtík) opravdu pobavila a pak třeba scéna v Shawově době má parádní (skoro hororovou) atmosféru. Shaw sám jako záporák se podle mě povedl, děsil mě už tehdy a děsí mě i teď. A finální bitka rules ;-). Mimo to všechno mám pocit, že to byl dost možná můj první v IMAXu viděný film, takže za animaci film zkritizovat nemůžu. Ze série určitě nejlepší. 6/10 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Sledovat tento film pro mně byla radost. Hodinu a půl čiré radosti a potěšení ze sledování bordelu, jakej v lese dělá domestikovaný medvěd, jelen, bobři, apod.... Fakt, že příběh víceméně neexistje, je zcela vedlejší, podstatné jsou drobné fórky, které jsou na nás chrleny se smrtelou kadencí. Scéna v obchodě, scéna s potřebou jsou skvělé, všechny variace na Medvědí ukolébavku jsou doslova geniální (rád bych ji slyšel v originále), dabing se ovšem taky povedl... a ten teplej dikobraz mě dorazil! Miloušiiii!! Film samotný za 4 hvězdy, hvězda navíc za 3tí rozměr - Loveckou sezónu jsem viděl 3D v IMAXU ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne, nezbláznil jsem se. Ale moje neteře mě nekompromisně přinutily, abych se na to s nimi podíval. A tak už to tu teda taky okomentuju... Nemám sice s čím srovnávat, protože na animáky pro děti už několik dekád nečučím, ale u tohohle oceňuju hlavně jeho "dospělost", některý vtípky totiž byly ryze nedětský (třeba flusanec na ruce, zvratky na skle, nebo vytahovaná "střeva") a docela jsem se zarazil, když se mě ta starší v průběhu zeptala: "Strejdo a co je to kastrovanej?" Hodně nedětský je vlastně i celý příběh o lovení roztomilých zviřátek. A přitom se to líbí i malým holkám a má to nesporný výchovný účinky (střílet na zviřátka je e-e a fuj). Takže jo, tahle pohádka má něco do sebe, na rozdíl od všelijakých infantilních debilit o pokémonech a barevných ponících, který jsem taky tu a tam někde zahlídl. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Je to docela príma animák - medvěd je hyper, jelen je slabší, lovec je hyper, bobři jsou slabší, kachny jsou hyper, starej indián je slabší atd... Líbil se mi začátek, když byl Boog zdomácnělá pussy a pak ta imitace rage grizzlyho za oponou. Pak tvrdá cesta divočinou byla slabší, kromě "zotročení" lidí zvířatama - to bylo vtipný. A závěrečná bitka byla taky dobrá. Jako celek to není zázrak, ale taky to určitě neurazí a pozornost to udrží. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný animák bez jednoho jediného byť úplně maličkého nápadu. Celou dobu jsem nadával na trapný humor a plno několikrát viděných situací, dokonce i charaktery jednotlivých postav jsou pouze kopií hrdinů z jiných - a mnohem zábavnějších - snímků. Ohromná nuda, nesympatičtí hrdinové, dementní zápletka od odpadu tenhle snímek dělí jen chloupek, neboť pár situací se mi celkem líbilo, ale k dalšímu zhlédnutí mě asi už nikdo nedonutí. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • První počítačem animovaný počin studia Sony stál 85 milionů a během prvního víkendu (29.-1. 10. 2006) promítání v USA utržil 23,6 mil. dolarů. Pro studio byla šlo o tehdy rekordní jedenáctý film, který v roce 2006 debutoval na prvním místě. Zajímavostí je, že při debutu Lovecké sezóny se na druhé příčce žebříčku návštěvnosti ocitla další novinka s Ashtonem Kutcherem, Záchranáři (2006). (imro)

Reklama

Reklama