Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrný film o tom jak dospívání není jednoduché. Ale když jsem to viděla úplně napoprvé tak se mi to strašně líbilo. Úplně jsem se do tohohle filmu zamilovala. Viděla jsem ho už několikrát a nikdy mě to nepřestalo bavit a vždycky jsem byla tak nadšená jako napoprvé. Emma Roberts dokázala, že je skutečně talentovaná herečka, za její blond vlasy bych vraždila, jediné co mě naštvalo bylo, že si je ostříhala. Alex Pettyfer je jeden z nejkrásnější herců co jsem poslední dobou viděla. Kéž by bylo takovýhle teenage filmů víc. Navíc jako bonus k tomu byl úžasný soundtrack. Nemůžu dát jinak než 5* je to moje srdcovka. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Další naprosto nenáročný film, kde zavčasu víte jak vše dopadne. Je jako přejetý přes kopírák od většiny amerických filmů tohoto typu, kde má internátní škola převychovat ‘divošku‘,ta se ovšem nedá a převychová školu. Ale tohle mě baví! Je to parádní odreágovačka. +hezké holky, samozřejmě i kluk, nadprůměrný soundtrack, uspokojivé množství zábavy, - jasný konec, absurdní situace. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Wild child je typickým příkladem podobných teen komedií. První půlka je naprosto nesnesitelná, ale během proměny hlavní hrdinky (která je mimochodem neteří Julie Roberts a taky důvodem, proč hodnocení není ještě o jeden stupeň níže) už se na to dá dívat. Navíc celkem příjemný soundtrack zachraňuje film ode dna. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná blbinka s milým obsazením. Emma je sympatická a nebýt dabingu nezněla by ani nijak přiblble. Pro Alexe mám slabost už nějakou chvíli a Natasha Richardson i na malém prostoru ukázala, o kolik je bez ní filmový svět chudší. Příběh je jak vystřižený z knížek Enid Blyton (až tedy na Alexe), ale to nijak nevadí. Holčičí parta je správňácká, záporačka dokonce ani příliš nepřehrává a výsledkem je vybalancovaná podívaná. Jediný moment trapnosti jsem zažila při jedné svět übersuperspráňáckých hlášek Alexe. Naštěstí pro vás už jsem ji zapomněla. P.S: A tmavé vlasy Emmě rozhodně sluší víc, jako blondýnka je příliš prvoplánová a vypadá uměle. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Emma Roberts a Alex Pettyfer začali randiť aj v reálnom živote a Pettyfer si dokonca dal Emmino meno vytetovať na prstenník. Pár sa rozišiel o niekoľko mesiacov neskôr. (Arsenal83)
  • Tanec, ktorý dievčatá z Abbey Mount predvádzajú pred poslednou časťou lakrosového finále, je upraveným Haka, alebo „maorským vojnovým pokrikom“, ako ho používa rugbyový tím All Blacks z Nového Zélandu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama