Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Námět je velmi neoriginální, skoro až primitivní. My fair lady přeměna s jasným koncem. Takže proč tak pozizivní ohodnocení. Důvodů je několik. V hlavní roli vidíme Emmu Roberts, která předvádí velmi dobrý výkon, který v teen komediích rozhodně není standartem. Je vidět, že se asi učila od Julči. Mnohem důležitější ale je, že tenhle film je netypicky vkusný, co do humoru. Není vulgární, není agresivní a nepůsobí ani moc hloupě. Děj odsejpá a nemá skoro žádné nudné pasáže. Kdyby všechny klišé dopadaly takhle, nemusel by se Kundera tolik trápit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jedné nafoukané slečně, kterou pošlou daleko do internátní školy. Emma Roberts hraje dobře jak první část filmu, kde je opravdu nenasytná a rozmazlená, tak i další část, kdy pochopí, že takhle už se dál chovat nemůže. K její změně jí pomohou spřízněné duše v podobě nových kamarádek ze školy. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jen dalsi z tech americkych komedii, kdy holka prochazi pubertou, do toho valka se souperkami a zamilovani se do kluka... Nicmene, tim, ze tento film tvurci zasadili do Anglicke internatni skoly pro divky, dostal tak trochu jiny rozmer. Nejsou to ty stare stokrat ohrane vtipy, ono to obcas vyzniva i inteligentne...je to takove to male svetlo nadeje mezi tim vsim dnesnim radobykomedialnim povlem. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Vo filme zaznie pieseň „Roadkill Morning“ od fínskej metalovej skupiny Children of Bodom. Hlavný spevák skupiny Children of Bodom Alexi Laiho je známy aj ako 'Wildchild', čo je zhodou náhod aj názov filmu. (Arsenal83)
  • V úvodu filmu Poppy (Emma Roberts) srovnává školu Abbey Mount s Bradavicemi. Shirley Henderson, která hraje v tomto filmu Matron Cerberusovou, hraje Ufňukanou Uršulu ve filmové sérii o Harry Potterovi. (Karlos80)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)

Reklama

Reklama