Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jo, film právě pro puberťačky. Ale já to mám v paži. Když vidím něco, kde hraje má oblíbená herečka, tak nemám důvod se omezovat tříděním filmu zdejší "smetánkou". To je prostě o oblibě herce a pak už jen záleží na tom, jak se mi ten či onen film líbí. A tenhle jo. Jednoduchý film na odreagování a teď, kdy se šprtám fakt pomohl. Humor odlehčený, nenucený. Zasmál jsem se a užíval si každou scénu kde se objevila Emma Roberts, která je opravdu hlavním tahounem filmu. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"What is this place? Hogwarts?" Komentář může obsahovat spoilery. Proměna Poppy je bezpochyby to nejzásadnější, nejzábavnější a nejlepší z celého filmu. Sice je to komedie, ale mnohem zajímavější je sledovat její příběh a vývoj, který opravdu stojí za to. A z rozmazlené blondýnky se rázem stane sympatická, krásná, čestná, milá a přátelská mladá slečna. Kvůli tomuhle stojí za to film vidět. Ale neříkám, že jsem si neužil pár vtipných momentů, je třeba vytáhnout hned počáteční zabydlování v nové škole, hledání kamarádek nebo sobotní ples. Poppy (příšerné jméno, ale dá se překousnout, když je jinak celá postava dokonalá) projde skvělou proměnou, při které si zavzpomíná na mámu, najde opravdové přítelkyně, dokonce i (zdá se) milého chlapce. Je opravdu radost to všechno sledovat. Kromě Poppy se mi ve filmu hodně líbilo vyjadřování ředitelky školy, skutečně žena na pravém místě, a taky jak se vše nakonec vysvětlilo a pěkně vyvedlo. Poppyina úhlavní sokyně byla příšerná až hrůza, ani nevím, jestli je to dobře nebo špatně. Každopádně jsem se slušně bavil, líbila se mi scéna holek ve městě, když vyráběly šaty, taky následující ples a úplně všechny scény, ve kterých figurovala Poppy. A protože mi film vylepšil náladu o pěkných a důležitých pár procent, nebojím se udělit čtyři hvězdičky. Emmu budu nyní hodně sledovat, je to asi desátá herečka tenhle měsíc, kterou jsem si zamiloval, ale to vůbec nevadí, já mám pro ně v srdci místa dost. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem si to vlastně pustil. Je to taková klasická americká blbost, kde se ze zlé a protivné holky stane nakonec úplná fajn holka. No. Ale i přesto, že takových filmů jsem viděl víc než dost, tak mě to docela i bavilo. Dokonce jsme se u toho i nasmál. Takže na konec to i kladně ohodnotím. Překvapilo mě to. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kterému dáte zhnuseně odpad a jiný den se nad ním zasmějete. Je to totiž tak blbé, až je to zábavné a příjemně oddychové. Je pravda, že se jedná o otřesně nudný námět zavánějící klišé, nelze si nevšimnout děr ve scénáři a zbytečných scén, ale pokud se vám trefí do nálady, myslím, že slušně pobaví. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)
  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Keď dievčatá zo školy vystúpia z autobusu na nákupnom výlete, idú dole kopcom po dláždenej ceste. Vo filme Rita, Sue a Bob tiež (1987) idú dievčatá na školský výlet a kráčajú po tej istej ulici (Main Street, Haworth, Spojené kráľovstvo). V skutočnosti sú tieto dva zábery takmer totožné. (Arsenal83)

Reklama

Reklama