Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

teutates 

všechny recenze uživatele

Naivné, trápne, hlúpe... proste Wild Child. Americká puberťačka na mňa dojem rozhodne nespravila. Klamal by som, ak by som tvrdil, že ma pár momentov nezaujalo, avšak ako celok veľmi slabé. Strašne ma iritovali "fopa" scény, ktoré kazili môj zážitok. No a na city sa tu hralo tak, že ma to po hodine prešlo takže 5/10, ale 2* ()

Rocket 

všechny recenze uživatele

Budem úprimný. Tento film určený primárne násťročným pipkám sa mi fakt páčil. Som teraz chybný? A prečo by aj, okrem prílišnej priamočiarosti akou sú podobné snímky známe, tomuto akosi nemám čo vytknúť. Vo svojej kategórii jednoducho nadpriemer (70 %), ktorý neurazil, naopak príjemne zlepšil náladu počas týchto sychravých dní. To, aká je Emma Roberts kočka nemusím azda zbytočne spomínať, dievča má fakt dačo do seba, uvidíme pri jej budúcej hereckej karére! PS: Nick Frost v roli Gay kaderníka ma fakt zabil :) ()

Reklama

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkově na svůj žánr slušnou komedii. Ale vadila mi na tom jeden zásadní fakt. Poppy s proměnou z blondýny na brunetku najednou vyměnila i celou osobu. Což mě přišlo doslova přehnané, ale co se dá dělat. Patří mezi slušné komedie, ale zatím to u mě na víc hvězdiček nedosáhne. Nesnáším snobské blondýny :) ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Ten film je po většinu času poměrně hodně fajn, Emma Roberts mi byla vždycky sympatická a její parta střelenkyn jí dobře sekundovala. Je to milé, oddechové a v něčem jako Harry Potter v mudlovském světě. Výhrady mám ke konci - mám pocit, že si všechny hlavní kladné postavy společně zašly na řádnou lobotomii mozku, jinak nechápu, proč jednaly tak jak jednaly. Scénáristka zjevně nebyla geniální... ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Tohle schéma filmů opravdu nemám moc rád, ale musím uznat že po několika minutách jsem se do toho zadíval a film docela utíkal. Navíc poté co Emma Roberts "vyrostla" z hloupé blonďaté holky se zdála být i sympatická... No, jakmile jsem uviděl její jméno v závěrečných titulcích, tak mi došlo že bude mít spojitost s Julii Roberts a taky, že jako její neteř má. Režie je docela povedená, na soudtracku se nešetřilo, ale na 4* to vážně není. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Pri vybaľovaní má Poppy (Emma Roberts) v kufri minerálnu vodu S. Pellegrino. Túto minerálku obľubuje napríklad aj herec a spevák Jared Leto. (metal.storm)
  • Tanec, ktorý dievčatá z Abbey Mount predvádzajú pred poslednou časťou lakrosového finále, je upraveným Haka, alebo „maorským vojnovým pokrikom“, ako ho používa rugbyový tím All Blacks z Nového Zélandu. (Arsenal83)
  • Po tom, ako Kate a Poppy prinesú Poppin kufor, obe majú mokré vlasy. Potom dievčatá pripomenú Poppy, aby si obliekla školskú uniformu než zazvoní, obe majú stále mokré vlasy. Keď zazvoní, stále majú mokré vlasy. Ihneď v ďalšej scéne však majú obe dokonale suché vlasy a Poppy je až príliš upravená. (martin1m2)

Reklama

Reklama