Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie o jedné nafoukané slečně, kterou pošlou daleko do internátní školy. Emma Roberts hraje dobře jak první část filmu, kde je opravdu nenasytná a rozmazlená, tak i další část, kdy pochopí, že takhle už se dál chovat nemůže. K její změně jí pomohou spřízněné duše v podobě nových kamarádek ze školy. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kterému dáte zhnuseně odpad a jiný den se nad ním zasmějete. Je to totiž tak blbé, až je to zábavné a příjemně oddychové. Je pravda, že se jedná o otřesně nudný námět zavánějící klišé, nelze si nevšimnout děr ve scénáři a zbytečných scén, ale pokud se vám trefí do nálady, myslím, že slušně pobaví. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nad dočekávání. Název a přebal můžou sice napovídat, že se jedná o kýčovitou kravinu s trapným humorem, ale světe div se, byla jsem překvapena docela slušným filmem. Stále se sice jedná o ohraný příběh o fifleně z LA, ze které se na konci stane rozumná dívka (dokonce i nějaká ta klasická klišé se najdou), ale celý příběh je podaný poměrně mile a s citem, a co víc, srší docela dobrým vtipem - u některých hlášek jsem se vážně musela nahlas zasmát. A co teprve ty postavy Angličanek. Z Harriet a jejího ztvárnění Keiry Knightley v Pýše a předsudku (včetně originální hudby ze soundtracku) jsem vážně nemohla :) Ve výsledku se skoro divím, že se nejedná o stoprocentně jednorázovou blbinu, ale milou a zábavnou komedii, na kterou bych se snad i někdy podívala znovu. ~(3,6)~ ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)
  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)

Reklama

Reklama