Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S pravdou se má jít okamžitě na povrch, takže se nebudu tajit tím, že jsem na tenhle film čekal hlavně kvůli Nickovi Frostovi, protože díky Soumraku mrtvých a Hot Fuzz jsem si ho upřímně zamiloval. Jenže já jsem si ho za celý film nevšiml a to mě docela zarazilo, ale nesnažil jsem se vnímat jenom jeho, chtěl jsem se pobavit u americkoanglické komedie, a to řek bych, se vcelku vydařilo. Puberťačka je přesně ten typ filmu, který očekáváte, jestli se na něj chystáte koukat. Z mladého rozmazleného fracka se stává příjemná holka, náprava dokonána, scénář nemá nic originálního, ale docela příjemně se na to kouká. Emma Roberts hrát docela umí, takže jsem schválně zvědavý co předvede příště. Puberťačka je přesně ten typ komedie, který překvapí, neurazí, zabaví a určitě si ho ještě v budoucnu rád zopakuji. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Poměrně klasická záležitost co tu byla nesčetněkrát a ještě víckrat asi i bude. Osobně tenhle druh filmu speciálně nemám rád. Nicméně díky osazenstvu kolem Emmy Roberts (vč.) a takovému lehčímu přístupu (těch extrémně hlupých chvil tam bylo na daný typ filmu pramálo) mám ze snímku přeci jen slušný dojem. Že by se dalo mluvit o nějakém zázračném nadprůměru, to určitě ne. Ale o slušné podívané, která nikterak neurazí a snad i pobaví asi ano. Příběhově jasné od začátku, ale pro účely filmu dostačující (alespoň co mě se týče). 60% PS: Pořád věřím, že z Emmy Roberts bude jednou Herečka. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Posledný film sympatickej N. Richardson, manželky L. Neesona, ktorá tragicky zahynula na lyžovačke v horách. Pravú hviezdnu kariéru mala i napriek pokročilému veku ešte len pred sebou, pretože za jej úprimnými očami som cítil nesporný talent. Na túto komédiu som natrafil úplne náhodou a hlavne kvôli Richardsonovej som jej obetoval svoj čas. Dej sa točí okolo bohatej a rozmaznanej "dcérečky", ktorá potrebuje pár faciek od života. Mala by jej ich dať internátna škola v Anglicku a veru, že aj dá. V žánri nič nové. Samozrejme, že sa z nej stane rozumná baba, ale pozeralo sa na tom celkom dobre. Navyše mám pocit, že o mladej a talentovanej Emme Roberts ešte budeme počuť. 60%. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Ten film je po většinu času poměrně hodně fajn, Emma Roberts mi byla vždycky sympatická a její parta střelenkyn jí dobře sekundovala. Je to milé, oddechové a v něčem jako Harry Potter v mudlovském světě. Výhrady mám ke konci - mám pocit, že si všechny hlavní kladné postavy společně zašly na řádnou lobotomii mozku, jinak nechápu, proč jednaly tak jak jednaly. Scénáristka zjevně nebyla geniální... ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Jen dalsi z tech americkych komedii, kdy holka prochazi pubertou, do toho valka se souperkami a zamilovani se do kluka... Nicmene, tim, ze tento film tvurci zasadili do Anglicke internatni skoly pro divky, dostal tak trochu jiny rozmer. Nejsou to ty stare stokrat ohrane vtipy, ono to obcas vyzniva i inteligentne...je to takove to male svetlo nadeje mezi tim vsim dnesnim radobykomedialnim povlem. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Pri vybaľovaní má Poppy (Emma Roberts) v kufri minerálnu vodu S. Pellegrino. Túto minerálku obľubuje napríklad aj herec a spevák Jared Leto. (metal.storm)

Reklama

Reklama