Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ten, kto si myslí, že slovenská alebo česká Partička sú vtipné, by si mal čo najskôr pozrieť pár častí WLIIA. To, ako dokážu všetci prítomní herci skombinovať skvelý humor s pohotovou improvizáciu, je v mnohých prípadoch priam neuveriteľné. Rád by som na záver načrtol ukážku nejakej vtipnej scénky, ktorú sa mi nezmazateľne vryla do pamäti, no bolo ich toľko, že si nedovolím vyzdvihnúť jeden úžasný moment na úkor ostatných. (100%) ()

Reklama

dave14 

všechny recenze uživatele

Geniální improvizační show, který Partička nesahá ani po kotníky. Trio Ryan Stiles, Colin Mochrie a Wayne Brady společně s hostujícím čtvrtým účastníkem (nejraději mám Chipa a Brada) předvádí ty nejdokonalejší scénky, u kterých skoro neustále řvu smíchy. PS. Nová show s Aishou Tyler jako moderátorkou je zatím o trochu slabší, ale věřím, že po pár epizodách to bude už jen a jen lepší. Ovšem ústřední trio komiků jede stále na 100%. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

90% Když se člověk podívá na tuhle "Partičku" pak nemůže říct nic jiného, že žádná jiná "Partička" na tuhle nemá. A to co předvádí Wayne Brady zvláště při scénách kde se zpívá (nebo rapuje, tančí apod.), to bych se mohl dívat pořád. Zde je na místě, že každý druhý komentář obsahuje výraz "nejvtipnější". ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama