Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Whose Line Is It Anyway? je improvizační komediální hra, v níž čtveřice komiků předvádí zábavné scénky a skeče na předem zvolené téma, avšak za podmínek, které dávají představení zcela novou a zábavnou podobu. (Ruuzha)

Recenze (119)

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tahle šou mě už baví roky a roky, rozhodně doporučuji i jako výbornou učebnici pokročilé hovorové angličtiny. Já se nikdy nemůžu rozhodnout, kdo z nich je nejlepší. Rozhodně obdivuji multi-talentovaného Wayna, Colin je k neuvěření, Ryan je neuvěřitelný. C+R je snad nejlepší stand comedy duo ever, Drew mi moc dneska chybí, Aisha tomu taky občas pěkně přitne. Nejlepší je, že si nenechá od nikoho nic líbit a vzápětí ze sebe udělá absolutní couru :D. A noví a mladí co přicházejí účinkovat, (Jeff, Brad, Chip) jsou docela garantem, že dokud budou producenti chtít, tahle estráda pojede dál a dál. A úplně nejvíc co chci vyzdvihnout je, že je to jediná šou na světě, kde občas zírám na obrazovku s dolní čelistí na zemi a vzápětí vybuchuju smíchy. P.S. Miluju Garyho. Úplně stačí aby mu kamera najela na detail a už se svíjím. :D ()

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

Podobně geniální humor aby jeden pohledal. A to snad i v případě, že by se nejednalo o improvizaci - ta celou lajnu zábavy prodlužuje o další kilometr. Musím jenom dodat, že na videacesky.cz se nachází výrazně prostříhané verze jednotlivých představení, a respektive the best of. Měl jsem možnost vidět celé díly, a tam už to místy vázlo. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se koukl na prvních 5 dílů, abych věděl o co jsem celý ty roky přicházel a musím se přiznat, že jsem úplně nadšený nebyl a nemám potřebu na pořad koukat dále. Samozřejmě, že se čas od času objeví momentka, která vám pozvedne koutky úst, ale žádné salvy smíchu jsem bohužel nezaznamenal. Herecká čtveřice je určitě zajímavá a mnohem talentovanější než ta česká. Dříve jsem ovšem viděl českou Partičku, takže tahle americko - britská varianta mě neměla moc čím překvapit. Navíc mi docela vadí stáří pořadu, takže hodně fórků už nespadá do kategorie nejaktuálnějších. To je asi tak všechno, co jsem měl na srdíčku. Hvězdička. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální televizní pořad, který hodně staví na schopnosti hlavních aktérů iprovizovat. Pro obyčejného diváka tu pak vznikají naprosto nepředstavitelné a neuvěřitelně vtipné kreace, které by leckdy ani nejlepší scénárista nenapsal. Naprosto nechápu, proč byl tento pořad ukončen. Ale na všem špatném je něco dobré - možná by Whose Line Is It Anyway? časem zevšedněl a ztratil by své kouzlo. Takhle se alespoň může těšit označení "legednární." ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo povinně pouštět všem zastáncům Partičky! Kdo z těch našich českých ftipkařů dokáže vymyslet něco tak brilantního jako tito britsko-američtí borci? Odpověď je více než jasná... ani jeden. Zdaleka! Jo, skvělý důkaz toho, že inteligentní humor neskonale převyšuje vulgarity a perverznosti. Howgh! ()

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama