Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Typická americká romantická komedie, která staví na záměně osob, což je hodně využívaný způsob. Zaručeně pobaví, protože sledujete jak se osoba v dané roli zachová, když se dostane do prostředí, které je pro ni cizí. Jde to i bez laciných a nechutných fórků. O fotbal tu šlo ze všeho nejméně. Byl až na druhém místě. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jednou takhle kolem čtvrté hodiny ranní, kdy senzory mého nijak zvlášť vybroušeného vkusu definitivně usnuly, se do mého DVD dosud nezjištěnou cestou vloudil Super náhradník. Věděl, že nemá žádné ambice u mě uspět, ale evidentně se nehodlal smířit se svou pozicí nástroje k zabití času do konce pracovní doby. Místo nudného příběhu, o holce převlékající se za kluka, jsem dostal všemi směry se koulející oči Amandy Bynes, pár neotřelých mezipohlavních vtípků, jednoho skvěle hláškujícího ředitele školy a famózní kopy Channinga Tatuma, který by z pěti metrů v pohodě překopl Sears Tower. Možná to byla jen momentální trefa do mé nálady, ale nasmál jsem se dost na to, abych ze čtyř hvězd neslevil. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno