Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Pravda, místama jsem se řezal smíchy jako totální idiot, ale i tak se jedná o průměrnou, ošoupanou, americkou komedii pro nenáročnýho diváka. Film se rovněž chlubí, že je inspirován Večerem tříkrálovým (Shakespeare), ale z celé hry si bere maximálně tak jméno hlavní hrdinky a námět, kdy se holka převléká za kluka. Nic víc a nic míň. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo :-) sice režisér vyžírá klišé až do mrtě, ale je tam fotbal - naše česká kopaná! Už to je tak na 3 hvězdy, pak samozřejmě lifelike charaktery, vtipy ze života, pěkná Amanda (ano, i s krátkými vlasy a kotletami). Jen škoda toho křečovitého happy-endu "už aby to bylo za náma" A Vinnie Jones je samozřejmě borec na n-tou :-) ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Niektorých chvílach zábavne ale zas inokedy trápne.Je to taká priemerná teen komédia bez originality ale dosť svižným dejom.Prezliekacia komédia v ktorej ústrednú postavu si zahrala A.Bynes,kto by jej uveril že je chlap iba magor a s tými debilnými dialógmi,keď bola prevlečená tak mi to pripadalo strašne trápne a naivné.Ale keď bola sama sebou zas sa dalo nato pozerať aj na ňu.A ten koniec ani horšie dopadnúť nemohol.Tak to zhrniem 1* za humor,2*za scénku v umyvárke,kde sa Viola aj s dvoma holkami bili,to som sa nasmial a 3* za vždy skvelého a s každou rolou pripraveného V.Jonesa. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)

Reklama

Reklama