Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Ubral bych melodramatu a řídil se více reálnou předlohou. Oni zabíjeli kvůli penězům a ne kvůli žárlivosti. Selma sice hrála dobře, jenže kdo někdy viděl Marthu, tak si uvědomí, že zde se(řečeno kulantně) podoba prostě neshoduje. Rovněž popis práce vyšetřovatelů byl takový nemastný neslaný. Dalo se toho chopit lépe. 40% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zpočátku na mě snímek působil dost nenápadně, vlastně jsem se občas i dost nudil, celý film podle mě zachraňují především herci. Záporáci jsou přímo luxusní, Jared Leto i Salma Hayek mě moc bavili, nicméně dobrý výkon předvedl rovněž i John Travolta. Líbily se mi drsné krvavé scény, k nejlepším momentům celého filmu patří jednoznačně závěr, řádně napínavý a emotivní, ten jsem si fakt užil. Škoda však toho nevyužitého potenciálu, který příběh svou podstatou nabízí, a nepříliš povedeného zpracování. Za mě je Lonely Hearts čistý neurážející průměr. 5/10. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Travolta herecky pomalu vyhasíná, ale snad ještě vydrží a dokáže nám, že se pleteme. Salma, k té bych řekl něco velmi podobného, jenže ta na to, aby se ukázala, má ještě o trošku více času. Kde ty loňské sněhy jsou? Už to nejsou herci, kvůli kterým jdou lidi do kina a nepomůže ani fakt,že v reálu Travolta zachraňuje lidi svým osobním vrtulníkem. A k příběhu : je dobrý, i když by se scénářem mohli trošku ještě vyhrát a trošku ho udělat tajemnější a ne jak seriál na pokračování. Asi nejlepší scéna je s tou bednou na tříkolku na konci, ale Travoltovi se bohužel zas až tak vyjádřit hluboký smutek nepodařilo. Takových scén by tam mohlo být více i když se jedná o skutečný příběh a bylo se možná nutno držet pravdy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Magicky temná krimi vyšetrovačka, dve časové línie, pekne pospájané, poprepletané, zostrihané, vyfiltrované. Čo viac si človek môže priať? No ja by som si prial aby to bolo kratšie. A trošku lepšiu Salmu. Tej padla rola slyzkej, vyšinutej podvodníčky celkom fajn, no v tých úplných hraničných, psychopatických situáciách totálne zlyhávala. To sa nedá povedať o Gandolfinim a Travoltovi, s ktorými mi minúty keď boli na 'screene' ubiehali rýchlo a uspokojivo. 75%. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Čistě stylizovaná kriminální detektivka zasazená do poválečného období, kdy byla v Americe krize finančí i duševní. Travolta a Gandolfini nečekaně dobrá dvojice. Gandolfini popichující a Travolta citlivý nesoucí svou temnou minulost. Zajímavý film hlavně kvůli vykreslení postav dvou zvrácených vrahů milenců, kteří zabíjeli válečné vdovy. Film nenudí, muži chodí v kabátech a ženy v krásných šatech. Jedna znich se drží za ruku s mužem, v druhé drží kladivo ... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Skutočná Martha Beck mala v čase svojej smrti veľmi odlišnú postavu ako herečka Salma Hayek. Tesne pred popravou vážila takmer 100 kilogramov a kvôli úzkej vzdialenosti medzi lakťovými opierkami na elektrickom kresle sa tam takmer nevošla. (MikaelSVK)
  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)

Reklama

Reklama