Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Hej, lidi, tenhle film je fakt zbyteč...drž zobák, inteligentní části mozku, ty bys snad odmítnul jízdu s takovou cowgirl? (Lhostejno kterou, ale madam Salma má zvláštní bonus za věk...v jejím podání naprosto nádherný věk;)) No, ale vážně - tenhle film opravdu je zbytečný. Nejde o nabitou parodii, jako byla Viva Maria (rozkošná mladá Bardotka a podobně rozkošná Jeanne Moreau), ale jen o jakousi modernistickou komédii, díky postavě kriminalistického vědátora a hodně divného padoucha silně zavánějící Wild Wild Westem. A před jeho osudem (dvě hvězdičky) Bandidas zachraňují jen ty dvě nechutně roztomilé a rozdováděné dámy v hlavních rolích. Možná to je tím, že jsem zrovna v té době zběsile dopisoval diplomku, ale i těch 60% dávám jen s velkým sebezapřením. PS: O rok a půl později - ne, nebylo to tím, že jsem dopisoval diplomku;) ()

Reklama

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

I v kontextu Bessonova exportu neuvěřitelně triviální, trapná a hlavně neskutečně sterilní podívaná, která nemá na filmovém páse co dělat. Zoufalý kolovrátkový slepenec vzájemného pohlavkování a okřikování se hispánských krásek Hayek a Cruz, jejichž tělesné vnady režisérské duo využívá pouze jako samoúčelný voyeurský fetiš, ke kterému byl bohužel zneužit špičkový kameraman Thierry Arbogast. Dialogy unylé, gagy zoufalé, akční scény bez nápadu, tempo bez rytmu... Ani jako no brain zábava absolutně nepoužitelné. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na pozadí krásnych kulís podložených jemnou hudbou sa promenádujú dve sympatické uhrančivé sexbomby v napnutých korzetoch a v príbehu, kde sa dej stratil a nikto ho nehľadal, nám predvedú, ako sa im spolu krásne hrá. Okrem potechy pre oko a diétnej stravy pre mozog je tu aj pár dobrých nápadov, ale všetko je zamurované réžiou a kamerou. Všetko dohromady spojené nám dáva ale celkom pekný, jemne odfláknutý guláš. I keď som to nenapísal nejak potešujúco, je myslím veľká škoda že sa tieto dve dámy nestretli v pokračovaní, ktorého scenár si viem veľmi rýchlo vymyslieť v hlave aj ja. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že někomu může stačit pohled na dvě hispánské krasotinky, které se během patnácti minut bez logického důvodu pětkrát vrhnou po jednom z mužských hrdinů ve snaze mu vytrhnout mandle jazykem a za stejnout dobu se stihnou třikrát poprat mezi sebou ve stylu zápasnic v bahně, ale pokud rádi při filmu udržujete mozek aspoň na poloviční výkon, Sexy Pistols není ten pravý film pro vás. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)
  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)

Reklama

Reklama