Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (210)

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

uz jednotka bola riadna shitovka, ale stupidita americkych tvorcov je neuveritelna (videli, ze prvy film zarobil velke peniaze, hoci bol shit, tak si povedali, ze ludia su predsa priblbli a na dvojku pojdu s este vacsom pocte). velmi ma tesi, ze tento film, nevhodny dokonca aj do tv a mozno trosku zabavny pre 3-rocne deti, hnusne prepadol. ved ked cely film je len poskladany z trapnych gagov, nejekeho kvazi stastneho konca a nie velmi podarene naanimovaneho garfielda/princa, nemozeme velmi ocakavat plnohodnotnu zabavku... ()

serena88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem si zkoušela pustit asi na 3x a pokaždé jsem u toho vydržela cca 10 min a z toho se na to 3min koukala, ale nebylo to ničím vtipné,žádný dobrý ani originální děj, spíše fádní s trapným tlustým kocourem,který tam je ke všemu hned dvakrát... Když to srovnám s jedničkou,tak ani ta mě dvakrát moc neuchvátila a i u té pro mě byl vysvobozující fakt,že jsem usnula,ale tohle už bylo až příliš ... ()

Reklama

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

COF_666 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo...Chápu že těm kteří komiks neznají by se to mohlo aspon trochu líbit, v nejhorším případě je film alespon nebude otravovat. Ti kteří znají a mají rádi komiksového Garfielda, budou asi mlátit hlavou o stůl. Film není vtipný a do horoucích pekel ho mimo jiné posílá i neskutečný český dabing! Řeči o tom že náš dabing je výborný jsou naprosto mylné - kdysi možná nyní už ne! Garfield jednoznačně zklamal, ale upřímě řečeno už se to dalo po jedničce čekat! ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že toto pokračování mi přišlo o něco lepší, než jednička. Jen s Garfieldem mám stále stejný problém - vůbec není povahově takový, jak si ho představuju. A tak je spíše otravný, ale jiným způsobem, než by podle mě měl být. Naštěstí téměř úplně odpadla dějová linka kolem jeho páníčka, protože Breckin Meyer a Jennifer Love Hewitt opravdu nepředstavují nic extra. Naopak Odie je skvělý, ale nedostal tolik prostoru. Snad se třetí pokračování už konat nebude. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Když se na začátku filmu John (Breckin Meyer) polije vínem, v prvním záběru má na sobě kapky. Když však přijde za Garfieldem, má na košili mokrou skvrnu. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama